Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a lipsit de la reunirea lotului. Ofertele din ţările arabe i-au schimbat planurile. Detalii din Gruia

Dan Petrescu a lipsit de la reunirea lotului. Ofertele din ţările arabe i-au schimbat planurile. Detalii din Gruia

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a strans randurile, marti, pentru reluarea pregatirilor in vederea noului sezon competitional. De la reunirea lotului a lipsit Dan Petrescu!

Dan Petrescu a lipsit de la reunirea lotului. Ofertele din ţările arabe i-au schimbat planurile. Detalii din Gruia

CFR Cluj s-a reunit, ieri, pentru a relua pregătirile pentru noul sezon. De la întâlnirea din Gruia a lipsit Dan Petrescu! „Bursucul” ar fi negociat deja în tot acest timp cu două formaţii, una din Arabia Saudită şi una din China, potrivit GSP.

Deocamdată nu a ajuns la vreun acord cu arabii, însă tehnicianul s-a arătat disponibil să plece de la CFR, scrie tot sursa menţionată anterior. „Eu nu pot să lucrez cu jucători neplătiţi!”, le-a transmis şefilor executivi, semn că este nemulţumit de cum decurg lucrurile în Gruia.  Fotbaliştii nu au primit salariile de patru luni şi nu au încasat nici bonusurile pentru câştigarea campionatului. 

De asemenea, Petrescu le-a transmis impresarilor cu care colaborează că e dispus şi să se întoarcă în Rusia, unde le-a mai condus pe Kuban Krasnodar şi pe Dinamo Moscova!

Nouă jucători au plecat până acum de la CFR Cluj: Billel Omrani, Matteo Susic, Guessouma Fofana, Runar Sigurjonsson, Kristian Dimitrov, Otto Hindrich, Orman Davis, Jonathan Rodriguez şi Daniel Paraschiv sunt fotbaliştii care nu vor mai evolua în Gruia.

CFR Cluj a anunţat transferul fundaşului Christopher Braun: ”Îi urăm bun venit”

CFR Cluj a câştigat al cincilea titlu consecutiv în Liga 1. Ardelenii se pregătesc acum să atace obiectivul suprem: grupele Ligii Campionilor.

Dan Petrescu a cerut mai mulţi jucători pentru ca echipa să poată ataca preliminariile Champions League. Antrenorul şi-a dat acordul pentru primul jucător: Christopher Braun. Braun, fundaş dreapta neamţ cu origini ghaneze, care joacă din octombrie 2020 la FC Botoşani, a ajuns în curtea campioanei României.

“Clubul CFR 1907 Cluj anunţă transferul fundaşului dreapta Christopher Braun. Fostul fotbalist al celor de la FC Botoşani a semnat cu CFR Cluj încă din iarnă, iar astăzi s-a alăturat lotului nostru şi a început pregătirea alături de băieţi!”, este anunţul clujenilor.

Concluzia lui Susic după ce i-a învins pe ”tricolori”: ”Nu au fost pe teren”. Bosniacul le ţine pumnii colegilor de la CFR Cluj: ”Cred că România bate Finlanda”

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare