Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj vrea să îşi betoneze apărarea cu un internaţional! Ardelenii, dispuşi să plătească aproape un milion de euro în schimbul jucătorului

CFR Cluj vrea să îşi betoneze apărarea cu un internaţional! Ardelenii, dispuşi să plătească aproape un milion de euro în schimbul jucătoruluigalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu ţinteşte grupele Champions League în acest sezon şi i-a transmis lui Nelu Varga că are nevoie de întăriri pentru a îşi atinge obiectivul. Aşadar, ”Bursucul” a pus ochii pe un internaţional ceh, cotat la un milion de euro.

CFR Cluj a cucerit cel de al cincilea titlu consecutiv în Liga 1, după ce a câştigat cursa cu rivalii de la FCSB.

Elevii lui Dan Petrescu aveau la un moment dat un avans de 14 puncte, înaintea înjumătăţirii, dar, cu două etape înainte de final, mai erau la doar două lungimi în faţă.

Dar ce s-a întâmplat apoi a intrat în istorie: FCSB trebuia să treacă de Voluntari pentru a stabili ”finala” campionatului, dar s-a împiedicat, iar CFR a învins-o pe Universitatea Craiova şi şi-a însuşit trofeul.

Totuşi, campioana a arătat în ultimul sezon mai modest decât în oricare dintre precedentele patru, motiv de mare îngrijorare pentru Dan Petrescu.

Starurile ”Bursucului” au ajuns spre finalul cariereri, iar tehnicianul din Gruia este nevoit să reconstruiască lotul pentru a îşi atinge obiectivul din noul sezon: ajungerea în grupele Champions League.

Aşadar, Dan Petrescu a pus ochii pe mai multe ”ţinte”, printre care un fundaş stânga şi stopperul Jaroslav Zeleny, un internaţional ceh.

CFR Cluj vrea să îşi betoneze apărarea cu un internaţional ceh

Playsport anunţă că CFR plănuieşte să îi facă lui Jablonec o ofertă de 700.000 de euro, plus procente dintr-un viitor transfer, pentru a se despărţi de fotbalistul de 29 de ani.

La fel ca în cazul lui Nana Boateng, Dan Petrescu l-a remarcat pe Zeleny la duelul direct şi a transmis conducerii clujene că acesta ar putea face un cuplu de fier cu Burcă în apărare, dacă acesta nu pleacă.

Fundaşul ceh are doar patru apariţii pentru naţională, dar trei dintre acestea au venit chiar în ultimele trei meciuri ale Cehiei, semn că Zeleny este în formă bună.

Un jucător polivalent, fotbalistul lui Jablonec este dorit pe postul de fundaş central la CFR, dar la naţională evoluează apărător stângă, într-un sistem cu trei stopperi.

Talia acesta este de asemenea impresionantă: Jaroslav Zeleny măsoară nu mai puţin de 1.90 metri.

Afla mai multe despre: jaroslav zeleny 

viewscnt
Articole similare