Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Starurile de la FCSB, date exemplu negativ de Helmuth Duckadam după umilinţa cu Muntenegru: ”Se vede ce slabă e Liga 1” | EXCLUSIV

Starurile de la FCSB, date exemplu negativ de Helmuth Duckadam după umilinţa cu Muntenegru: ”Se vede ce slabă e Liga 1” | EXCLUSIV
Comentarii

România s-a făcut de râs la debutul în această ediţie a Nations League, după ce a fost învinsă fără drept de apel de Muntenegru, scor 0-2, la Podgorica. În urma partidei, Helmuth Duckadam a afirmat că niciun jucător nu l-a impresionat.

Odată cu plecarea lui Mirel Rădoi de la echipa naţională, România a intrat într-o nouă eră, una de la care fanii ”tricolori” aveau speranţe, după ani şi ani de dezamăgiri.

Edi Iordănescu, fiul selecţionerului care a reuşit cele mai mari perofrmanţe alături de naţionala noastră, a fost adus pe bancă în detrimentul lui Boloni, pentru a readuce România pe culmile din alte vremuri.

Aşteptările niciodată nu au fost prea mari, întrucât nivelul jucătorilor români este bine cunoscut, dar obiectivul era ca naţionala noastră să fie din nou măcar semi-competitivă.

Însă, Iordănescu jr. şi-a început mandatul cu o înfrângere şi o remiză, din primele două meciuri amicale, apoi cu o umilinţă din prima partidă oficială.

Selecţionata tricoloră a fost învinsă cu 2-0 de Muntenegru, în urma unui joc marcat de gafele lui Chiricheş şi de deciziile tactice bizare ale selecţionerului.

Starurile de la FCSB, date exemplu negativ de Helmuth Duckadam după umilinţa cu Muntenegru

Edi Iordănescu a fost asaltat cu un val de critici în urma partidei, la fel şi căpitanul naţionalei, iar Helmuth Duckadam nu a avut nimic mai frumos, la rândul său, de spus despre naţională.

”Eroul de la Sevilla” i-a dat exemplu negativ pe Darius Olaru şi Florin Tănase, starurile FCSB-ului, care fac instrucţie în Liga 1, dar se fac uitate la naţională.

Duckadam a afirmat că prestaţiile celor doi dovedesc cât de rău a decăzut campionatul nostru în ultimii ani.

”(n.r. v-a plăcut vreun jucător la meciul cu Muntenegru?) Nu. Au fost foarte multe dezamăgiri. Au fost prea mulţi ca să-i enumăr. Din păcate, nu. Nici unul nu s-a ridicat şi aici se vede încă o dată ce slab este campionatul nostru.

Jucători precum Olaru, care face furori în campionatul nostru, sau Tănase, din păcate la echipa naţionala nu mai sunt acei jucători sau nu mai fac faţă cu adversari mai puternici”, a declarat Helmuth Duckadam, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: helmuth duckadam 

viewscnt
Articole similare