Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL CFR Cluj a transferat un nou jucător! Concurenţă pentru Mario Camora

OFICIAL CFR Cluj a transferat un nou jucător! Concurenţă pentru Mario Camora

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj l-a transferat pe Karlo Bručić, fundaş stângă care a evoluat în Slovenia ultima dată.

OFICIAL CFR Cluj a transferat un nou jucător! Concurenţă pentru Mario Camora

CFR Cluj a câştigat al cincilea titlu consecutiv în Liga 1. Ardelenii se pregătesc acum să atace obiectivul suprem: grupele Ligii Campionilor.

Dan Petrescu a cerut mai mulţi jucători pentru ca echipa să poată ataca preliminariile Champions League. Antrenorul şi-a dat acordul pentru primul jucător: Christopher Braun. 

Azi, clujenii au anunţat, oficial, transferul lui Karlo Bručić, fotbalist care a evoluat ultima dată în slovenia, la FC Koper. 

”Bun venit, Karlo Bručić! Suntem bucuroşi să anunţăm transferul fundaşului stânga Karlo Bručić de la FC Koper din Slovenia. 

Fotbalistul croat a început fotbalul la academia lui Dinamo Zagreb, iar mai apoi a evoluat la echipe precum Lokomotiv Zagreb, FC Ashtod, echipă din prima ligă din Israel, Dinamo Minsk sau FK Suduva. În perioada junioratului, Bručić a bifat prezenţe la toate echipele naţionale ale Croaţiei de la grupa U15 până la U21. 

Îi dorim multă baftă şi cât mai multe realizări la CFR Cluj!”, a fost mesajul postat de CFR Cluj pe pagina oficială de Facebook. 

Acesta mai poate juca fundaş central, dar şi mijlocaş stânga şi va concura pentru un post de titular cu Mario Camora, căpitanul campioanei. În sezonul trecut, Brucic a jucat 35 de partide, reuşind un gol şi o pasă de gol.

  • 300.000 de euro e cota lui Brucic, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Ieri, CFR Cluj au anunţat că l-a transferat oficial şi pe fundaşul dreapta Christopher Braun de la FC Botoşani. 

În afara noilor transferuri, CFR Cluj s-a şi despărţit de mai mulţi jucători. Nu mai puţin de nouă fotbalişti şi-au încheiat conturile cu ardelenii: Billel Omrani, Runar Mar Sigurjonsson, Mateo Susic, Alexandru Chipciu, Hadi Sacko, Rareş Ispas, Kristian Dimitrov, Cristian Neguţ şi Orman Davis.

CFR se va antrena în perioada 7-14 iunie la Cluj-Napoca, iar în data de 15 iunie va pleca în cantonament în Austria, lângă Graz, unde va disputa şi câteva meciuri amicale.

Cristian Manea, supărat după eşecul României cu Bosnia: ”Suntem foarte frustraţi. Meritam măcar un punct”

Afla mai multe despre: cfr clujkarlo bručić 

viewscnt
Articole similare