Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Burcă, satisfăcut în ciuda înfrângerii cu Bosnia: ”Am făcut un meci foarte bun împotriva celui mai puternic adversar. Nu se poate la infinit să ai ghinion”

Andrei Burcă, satisfăcut în ciuda înfrângerii cu Bosnia: ”Am făcut un meci foarte bun împotriva celui mai puternic adversar. Nu se poate la infinit să ai ghinion”
Comentarii

România a fost învinsă şi în al doilea meci din această ediţie a Nations League, scor 0-1, de Bosnia şi Herţegovina. În ciuda rezultatului modest, ”tricolorii” nu au reuşit un meci rău, iar Andrei Burcă este de părere că viitorul arată mai bine pentru naţională.

România a fost învinsă de Bosnia în al doilea meci din grupele Nations League, după ce a irosit o multitudine de ocazii, cele mai importante prin Burcă şi Puşcaş.

Şansele ratate de ”tricolori” s-au răzbunat, iar gazdele au dat lovitura pe final de meci, reuşind să îşi treacă în cont prima victorie din această ediţie a competiţiei.

În ciuda rezultatului modest, Andrei Burcă a afirmat că România a făcut un meci bun şi a pus înfrângerea pe seama ghinionului.

Andrei Burcă, satisfăcut în ciuda înfrângerii cu Bosnia

Suntem supăraţi toţi, într-adevăr în primul meci nu am jucat ce trebuie, nu am fost echipa pe care aţi văzut-o în această seară.

Consider că împotriva Bosniei am făcut un meci foarte bun. Ok, au avut presiune pe început, au pus presiune pe noi, dar ocazii clare să aibă cu Niţache... nu, au avut acel gol din întâmplare.

Se întâmplă, suntem dezamăgiţi şi trişti în acelaşi timp, eu sunt foarte supărat, pentru că am avut o ocazie foarte mare şi Puşchi... şi el e dezamăgit.

Nu avem ce face în aceste momente, trebuie să pornim de la acest meci, să jucăm din ce în ce mai bine, pentru că putem, nu trebuie să mai lăsăm capul jos.

În acelaşi timp, nu vreau să caut scuze, avem 0 puncte şi trebuie să ne dea de gândit, avem două meciuri acum acasă şi trebuie să scoatem maxim din ele, dacă vrem să mai emitem pretenţii pentru a trece pe locul doi-trei.

Eu sincer cred că Bosnia e cel mai puternic adversar, aţi văzut ce jucători a trimis pe teren, unul de la Inter, unul de la AC Milan, unul de la Barcelona, să zic aşa, a fost împrumutat Pjanic.

Sunt o echipă foarte bună, mai ales că am jucat la ei acasă, au jucat agresiv, dar consider că ne-am ridicat la valorea acestui meci şi rezultatul nu este de partea noastră.

Trebuie să învăţăm să ţinem mai mult de rezultat, să profităm mai mult de ocaziile pe care le avem, pentru că jucăm, am început să jucăm bine, dar deznodământul tot e că am pierdut.

Am jucat altceva în această seară, într-adevăr în Muntenegru am pierdut meciul de o manieră categorică, nu le-am pus probleme, niciun şut pe poartă.

Am avut discuţii cu Mister, discuţii între noi, trebuie să intrăm determinaţi la fiecare meci şi atât timp cât ne dăm viaţa, nu se poate la infinit să ai ghinion”, a declarat Andrei Burcă.

Afla mai multe despre: andrei burcă 

viewscnt
Articole similare