Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce tricolor ar trebui "să-şi rupă legitimaţia" după înfrângerea cu Bosnia! "Nu ai voie. Nu ai ce să-i impuţi lui Edi. S-a jucat bine" | EXCLUSIV

Ce tricolor ar trebui "să-şi rupă legitimaţia" după înfrângerea cu Bosnia! "Nu ai voie. Nu ai ce să-i impuţi lui Edi. S-a jucat bine" | EXCLUSIV
Comentarii

Fostul secund al României, Nicolae Dică, şi managerul general al FCSB, Mihai Stoica, susţine că tricolorii au jucat bine în Bosnia.

Nicolae Dică şi Mihai Stoica, după Bosnia - România 1-0

Reprezentativa României a fost învinsă, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de selecţionata Bosniei, într-un meci din Grupa a 3-a a Diviziei B din Liga Naţiunilor.

George Puşcaş a ieşit "şifonat" din analiza de după meci. Mihai Stoica l-a criticat pentru ratarea din prima repriză, când un fundaş i-a scos mingea de pe linia porţii, după ce atacantul a trecut de portarul advers. 

Totuşi, MM a observat un progres faţă de meciul cu Muntenegru, scor 0-2. 

"E greu de scos din context, dar în meciul ăsta n-am jucat rău. Cam asta ar trebui să facă Puşcaş, să-şi rupă legitimaţia. Nu ai voie să ajungi cu portarul advers, să treci şi să scoată fundaşul de pe linia porţii. Nu ai voie ca jucător al naţionalei. Greşelile astea sunt la fel de grave ca greşelile făcute de ceilalţi jucători din cauza cărora se iau goluri. Arată rău cifrele lui Edi, dar de data asta... Foarte mari ocazii am avut, imense. 

Burcă a avut o ocazie monumentală, Puşcaş a mai avut o ocazie în a doua repriză. Au avut toţi atitudine de data asta. De aia Dzeko, la 36 de ani, semnează cu Inter, iar Puşcaş joacă la Pisa. E un jucător puternic Puşcaş, luptător, dar nu e suficient. 

Nu ai ce să-i impuţi lui Edi. Chiar e ghinion, Bosnia ne-a bătut fără să aibă vreo ocazie. Niţă n-a fost deranjat de ei. S-a jucat bine. E bine că Edi i-a dat credit lui Chiricheş. 

Inclusiv Nicolae Dică a remarcat prestaţia naţionalei. 

"Jocul a fost mai bun, a schimbat sistemul. Am avut atacuri poziţionale, România a fost echipa mai bună. Mie îmi place 3-4-1-1, 3-5-2. Poate dacă-l folosea pe Bancu, e mai bun în stânga pe acest sistem sau pe Raţiu, dar aşa a decis el. Acum chiar am văzut lucruri bune, o atitudine bună a jucătorilor", a declarat fostul colaborator al lui Mirel Rădoi în prima reprezentativă. 

  • Clasamentul grupei din Liga Naţiunilor: 1. Finlanda- 4 puncte, 2. Bosnia – 4, 3. Muntenegru – 3 puncte, 4. România – niciun punct.

 

Afla mai multe despre: mihai stoicanicolae dicabosnia romania 1-0 

viewscnt
Articole similare