Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | U Craiova 1948 a rămas fără antrenor! Nicolo Napoli se desparte de Adrian Mititelu. Anunţul oficial al clubului

BREAKING NEWS | U Craiova 1948 a rămas fără antrenor! Nicolo Napoli se desparte de Adrian Mititelu. Anunţul oficial al clubului

FC U Craiova

Comentarii

U Craiova 1948 se desparte de Nicolo Napoli pentru a opta oară. Anunţul neaşteptat a fost făcut, marţi, de clubul oltean.

Nicolo Napolo nu mai e antrenorul lui U Craiova 1948

Continuă relaţia cu năbădăi dintre Nicolo Napoli şi Adrian Mititelu. Italianul s-a despărţit, încă o dată, de echipa pe care a antrenat-o în mai multe rânduri. Instalat în ianuarie, principalul a rezistat doar jumătate de an şi a plecat după ce i-a expirat contractul. 

Cele două părţi nu s-au înţeles asupra unei noi înţelegeri, iar oltenii caută un nou antrenor.

"Breaking News

Fotbal Club Universitatea 1948 nu a putut ajunge la o nouă înţelegere cu antrenorul italian Nicoló Napoli. 

Conducerea clubului urmează să se orienteze în următoarele zile spre un nou antrenor pentru preluarea funcţiei vacante", a transmis clubul patronat de Adrian Mititelu. 

U Craiova 1948 a ieşit din zona retrogradării şi s-a menţinut în Liga 1 datorită lui Nicolo Napoli, care a schimbat total jocul echipei odată sosit pe "Ion Oblemenco". 

La finalul sezonului, echipa a terminat pe locul patru din play-out, departe de locurile retrogradabile.

Anunţul oltenilor este cu atât mai neaşteptat cu cât Napoli transmitea, în urmă cu câteva săptămâni, după ultimul meci din campionat, că sunt şanse mari să continue. 

"Vorbesc săptămâna viitoare cu patronul (n.r. - Adrian Mititelu) (n.r. - Sunt promisiuni că veţi continua?) Da, cred că o să continui.

Obiectivul Craiovei e de a încerca să facă un campionat bun, să urce în clasament", susţinea italianul. 

Afla mai multe despre: nicolo napoliadrian mititeluu craiova 1948 

viewscnt
Articole similare