Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a răbufnit înainte de Bosnia - România: "Ne întrebăm dacă ar trebui să se lase? Înseamnă că nu înţelegem nimic despre fotbal" | EXCLUSIV

Edi Iordănescu a răbufnit înainte de Bosnia - România: "Ne întrebăm dacă ar trebui să se lase? Înseamnă că nu înţelegem nimic despre fotbal" | EXCLUSIV
Comentarii

Selecţionerul naţionalei României, Edi Iordănescu, a ripostat şi le-a luat apărarea lui Vlad Chiricheş şi Alexandru Maxim. Iordănescu junior a oferit ultimele detalii despre lot înainte de Bosnia - România, din Liga Naţiunilor.

Edi Iordănescu, înainte de Bosnia - România

"Atmosfera nu are cum să fie bună, dar eu am fost pregătit pentru asta, fiindcă atunci când am venit la echipa naţională, am încercat să analizez tot ce se poate întâmpla. Sunt pregătit şi pentru astfel de momente. Cu siguranţă că aş fi vrut să fie cât mai rare, dacă se poate să le ducem cât mai departe de noi. 

Timpul e foarte scurt, am şi călătorit. Am tras nişte concluzii dure, nu pot să le discut public, dar pentru mine era important să conştientizăm, să ne înţelegem problemele, să le acceptăm şi doar aşa să avem aşteptări pentru viitor. 

Antrenez băieţi deştepţi, băieţi cu valoare, băieţi de care nu o să mă dezic niciodată, indiferent de moment, de starea de spirit şi am încredere că putem întoarce totul în favoarea noastră", a declarat Edi Iordănescu pentru Orange Sport. 

Cât despre criticile primite în privinţa primului 11, selecţionerul a dat răspunsul: "Putem comenta foarte mult pe alegeri, alegerile îmi aparţon, responsabilitatea e a mea. Selectioneri sunt mulţi teoretic, în realitate e unul singur. În afară de Ivan,care a jucat şi în dreapta când Mihăilă era la Craiova, în rest fiecare a jucat pe poziţia cu care sint familiarizaţi", a mai spus selecţionerul. 

Fiul fostului selecţioner a subliniat şi moralul scăzut din lot şi a fost tranşant, după ce Vlad Chiricheş şi Alexandru Maxim au fost criticaţi, în urma prestaţiei din înfrângerea cu Muntenegru. 

"E totuşi un lucru care m-a întristat foarte tare şi anume faptul că la ultimul joc mă aşteptăm să avem un alt entuziasm, o altă încredere. Ne-a lipsit încrederea, personalitatea de joc şi lucrurile astea sunt consecinţa a ce s-a întîmplat în ultimii ani. Sunt ani în care s-a muncit bine şi ştiu ce vorbesc, atât despre munca lui Mirel Mirel şi a lui Cosmin Contra, dar din păcate nu a fost suficient.

Pentru că echipa nu s-a calificat şi asta a dus la dezamăgiri, la frustrări, la supărări, la o presiune foarte mare, care am simţit că apasă mult mai tare decât ar fi normal.

Noi vorbim despre căpitanul echipei (n.r. - Vlad Chiricheş), despre jucătorul cu cel mai bun CV, care joacă în mod constant în Serie A. Şi ne întrebăm dacă ar trebui să se lase? Înseamnă că nu înţelegem nimic despre fotbal. Din punctul meu de vedere, echipa naţională are nevoie de Vlad Chiricheş. Am văzut că s-a vorbit şi despre Maxim. Avem la fel de mare nevoie de Maxim", a încheiat Edi Iordănescu. 

Afla mai multe despre: edi iordanescubosnia romania 

viewscnt
Articole similare