Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea, atac dezlănţuit: ”Avem de-a face cu un preşedinte FRF care e bolnav după imaginea lui. Naţionala nu mai e a noastră, e doar a lui”

Florin Prunea, atac dezlănţuit: ”Avem de-a face cu un preşedinte FRF care e bolnav după imaginea lui. Naţionala nu mai e a noastră, e doar a lui”

FRF

Comentarii

Marţi, Florin Prunea a fost prezent la meciul legendelor de pe stadionul Steaua, apărând poarta echipei României. În urma partidei, încheiată 2-2, fostul goalkeeper a lansat un atac dezlănţuit la adresa preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, pentru starea în care a adus echipele naţionale.

Echipa naţională a României are un nou selecţioner, care nu a reuşit să câştige niciunul dintre primele patru meciuri pe bancă, şi nu a mai obţinut calificarea la un turneu final din 2016.

Echipa U21 a României are de asemenea un selecţioner oarecum nou, deşi Florin Bratu este în funcţie de mai mult timp ca Edi Iordănescu, şi la rândul său se face de râs la fiecare acţiune, în ciuda performanţelor reuşite în anii precedenţi.

Declinul fotbalului românesc este unul vizibil şi brusc, iar Florin Prunea pune acest lucru pe seama preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, care de abia a obţinut al treilea mandat consecutiv la şefia federaţiei.

Fostul portar a lansat un atac dezlănţuit la adresa lui Burleanu şi a afirmat că singura speranţă pentru salvarea pe care o mai are echipa naţională sunt suporterii.

Florin Prunea, atac dezlănţuit la adresa lui Răzvan Burleanu

E de datoria băieţilor să şteargă cu burtele ce a fost în Muntenegru, nu va fi uşor de uitat. Parcă aceste seri nu se mai termină.

Îmi pare rău că la naţională a devenit normalitate să pierdem, îmi pare sincer rău. Şi nu vorbesc doar de naţionala mare, ci şi de U21.

A ajuns să ne bată Georgia, suntem, din păcate, foarte jos. Aşa e când faci numiri de antrenor care nu are ce sa căute.

Îmi pare rău pentru Bratu, dar nu îl recomandă nimic să fie selecţioner la U21. La ultimele lui trei cluburi... vorbiţi cu preşedinţii de acolo şi vedeţi ce vă spun.

Din păcate, avem de-a face cu un preşedinte de federaţie care e bolnav după imaginea lui şi vrea numai şi numai să ajungă la UEFA, în rest nu îl interesează nimic din fotbalul românesc.

Se ascunde, se ascunde şi de voi, şi de suproteri, dar cred că va veni momentul să dea socoteală.

Din păcate, naţionala nu mai reprezintă mare lucru pentru jucători. În ultimii opt ani a dispărut cu totul, pentru că naţionala nu mai este a noastră, a tuturor.

E a unui singur om, confiscată în interes personal, care se gândeşte numai la el, bolanav de imagine.

Din păcate, cei care l-au pus acolo nu vor să-l extragă şi nu înţeleg de ce, pentru că şi ei pierd politic. Şi atunci singura speranţă a naţionalei sunt suporterii”, a declarat Florin Prunea.

Afla mai multe despre: florin prunea 

viewscnt
Articole similare