Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoichiţă, anunţ despre viitorul lui Edi Iordănescu: ”Am tot schimbat antrenori, foarte buni antrenori” | VIDEO EXCLUSIV

Mihai Stoichiţă, anunţ despre viitorul lui Edi Iordănescu: ”Am tot schimbat antrenori, foarte buni antrenori” | VIDEO EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

După doar patru meciuri petrecute pe banca echipei naţionale, lui Edi Iordănescu (43 de ani) deja i se cere demisia, din pricina rezultatelor şi prestaţiilor mediocre reuşite sub comanda sa. În acest context, Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, a dezvăluit ce şanse are selecţionerul să îşi piardă postul.

Edi Iordănescu a fost adus pe banca echipei naţionale la începutul acestui an, în locul lui Mirel Rădoi, care îşi părăsise postul cu mult timp înaintea nuimirii.

FRF a tot amânat alegerea unui nou selecţioner, încercând să convingă diverşi antrenori români de top să se alăture taberei tricolore.

În final, bătălia s-a dat între Laszlo Boloni şi Edi Iordănescu, iar tehnicianul de 43 de ani a triumfat, întrucât a acceptat condiţiile pe care Boloni nu a fost disupus să le accepte.

Numirea sa nu a fost văzută cu ochi buni de multe voci din fotbalul românesc, iar fricile acestora s-au adeverit în ultimele meciuri.

România a fost învinsă de Grecia, Muntenegru, fără drept de apel, şi Bosnia şi Herţegovina şi a remizat cu Israel, după ce a condus cu 2-0.

Aşadar, după doar patru meciuri, se vorbea despre o posibilă plecare a selecţionerului, fie că era vorba de demisie sau de demitere.

Mihai Stoichiţă, anunţ despre viitorul lui Edi Iordănescu

Înaintea meciului cu Finlanda, de pe stadionul Giuleşti, Mihai Stoichiţă a fost întrebat despre siguranţa postului lui Iordănescu jr. şi dacă există şanse ca acesta să fie dat afară.

Directorul tehnic al FRF a afirmat că selecţionerul are postul ”sută la sută” asigurat şi că nu se pune problema ca federaţia să îl înlocuiască acum.

”(n.r. se discută de Edi Iordănescu...) Garantat, sută la sută, are postul garantat. Am tot schimbat antrenori, da? Foarte buni antrenori, zic eu, toţi care au fost înaintea lui Edi.

Nu are sens să mai facem astfel de experimente în continuare, trebuie stabilitate, continuitate, o coeziune de grup, cu asta am început, cu asta vreau să închei.

Nu ştiu dacă putem să mai terminăm pe primul loc, dar să ne batem pentru primul loc, poate, în funcţie de conjuncutră.

Dacă câştigăm fiecare meci de acum, s-ar putea, dacă nu, nu”, a declarat Mihai Stoichiţă, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoichiţă 

viewscnt
Articole similare