Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru şi-a pierdut încrederea în echipa naţională: ”De ce aş avea vreo aşteptare? Nu au venit cinci-şase jucători noi azi-noapte” | EXCLUSIV

Basarab Panduru şi-a pierdut încrederea în echipa naţională: ”De ce aş avea vreo aşteptare? Nu au venit cinci-şase jucători noi azi-noapte” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Înaintea meciului dintre România şi Finlanda, Basarab Panduru a recunoscut că nu mai are nicio aşteptare de la echipa naţională, după ce a urmărit precedentele două partide din Nations League, pierdute de ”tricolori” fără să marcheze vreun gol, împotriva Muntenegrului şi Bosniei.

Cu o treime din grupele Nations League trecută, România nu are niciun punct, niciun gol marcat şi nicio perspectivă încurajatoare.

Selecţionata pregătită de Edi Iordănescu a început campania prin a se face de râs la Muntenegru, împotriva unei echipe care nu dispunea de cele două mari staruri ale sale.

Apoi, ”tricolorii” au reuşit un meci mai bun în Bonsia, într-un sistem atipic, cu cinci fundaşi pe linia de fund, dar tot au fost înfrânţi, după ce George Puşcaş şi Andrei Burcă au ratat ocazii importante.

Selecţionata noastră îşi propunea iniţial să câştige grupa şi să promoveze în divizia A a Nations League, alături de elita Europei, dar acum are ca obiectiv să nu retrogradeze în C.

După meciul cu Finlanda, ”tricolorii” vor ajunge la jumătatea acestei ediţii a grupelor Ligii Naţiunilor, astfel că au nevoie de puncte ca de aer, pentru a evita o nouă ruşine.

Basarab Panduru şi-a pierdut complet încrederea în echipa naţională

Înaintea partidei de pe stadionul Giuleşti, Basarab Panduru a recunoscut că şi-a pierdut complet încrederea în echipa naţională şi a afrimat că nu mai are nicio aşteptare de la ”tricolori”, după ce a avut speranţe în primele meciuri.

Niciuna, nicio aşteptare, de ce ai avea aşteptări? M-am gândit şi eu, nu am găsit nimic bun, decât că jucăm acasă, că nu au venit cinci-şase jucători noi azi-noapte.

După cele două meciuri, nu pot să fii încrezător deloc, nu poate fii mai bine, dar nici mai rău, suntem pe ultimul loc, avem 0 puncte, nu am marcat niciun gol, cred că suntem singura echipă din diviza B (n.r. a Nations League) care nu a dat gol.

Ce m-ar face să cred că azi ar fi mai bine ca ieri sau alaltăieri? Primul meci am crezut, am crezut şi la meciul, dar acum ce m-ar face să cred?”, a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare