Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrolul poate da o lovitură importantă! Ploieştenii, aproape de a aduce un sponsor uriaş alături de echipă: ”Le-a plăcut ce au văzut”

Petrolul poate da o lovitură importantă! Ploieştenii, aproape de a aduce un sponsor uriaş alături de echipă: ”Le-a plăcut ce au văzut”

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti a reuşit să câştige Liga 2 în sezonul de abia încheiat, implicit obţinând şi promovarea, dar a făcut-o deşi avea mari probleme financiare, din pricina retragerii sponsorului Veolia. Însă, ploieştenii sunt aproape de a da o lovitură importantă: asigurarea altui sponsor gigant.

Petrolul Ploieşti a reuşit să revină în Liga 1 după o absenţă de şase ani, la finalul sezonului de abia încheiat, după ce a câştigat titlul de campioană al Ligii 2.

Performanţa reuşită de Nae Constantin şi elevii săi este cu atât mai impresionantă având în vedere că prahovenii nu au mai dispus de acelaşi buget ca în ultimii ani.

”Blocată” în Liga 2 din 2018, Petrolul a avut an de an obiectiv promovarea, dar a eşuat să îşi îndeplinească misiunea doar acum, cu un buget considerabil mai mic ca stagiunile trecute şi restanţe salariale.

Ploieştenii nu au ajuns chiar la nivelul lui Hermannstadt, care a promovat deşi e în insolvenţă, dar situaţia era oricum serioasă şi pe Ilie Oană, din pricina retragerii sponsorului Veolia.

Însă, prin intermediul impresarei Liubliana Nedelcu, care, datorită relaţiei de prietenie cu preşedintele ”lupilor galbeni”, Costel Lazăr, a propus liderului pieţii bulgare de gambilng să se implice la Petrolul.

Petrolul poate da o lovitură importantă

Nedelcu a dezvăluit că reprezentanţii companiei au fost prezenţi la Ploieşti şi că urmează să decidă duminică dacă vor ajuta financiar echipa ploieşteană, fie ca sponsor, fie ca partener finanţator.

Eu am o societate în Franţa şi una în Bulgaria. Am şi alte afaceri în Bulgaria, nu doar în fotbal.

Aşa i-am cunoscut pe cei de la Efbet. Prima ligă din Bulgaria poartă numele Efbet, aşa cum la noi este Liga 1 Casa Pariurilor.

I-am cunoscut pe cei doi patroni de la Efbet şi le-am făcut o propunere datorită prieteniei pe care o am cu Costel Lazăr (n.r preşedintele Petrolului).

Le-am propus să devină sponsor la Petrolul, au venit la Ploieşti şi le-a plăcut ce au văzut. Mâine (n.r duminică, 12 iunie) vor lua o decizie.

Am avut mai multe conferinţe telefonice. Am discutat despre posibilitatea ca Efbet să fie partener finanţator, dar vom vedea exact care va fi situaţia.

Eu sper ca totul să fie bine”, a declarat Liubliana Nedelcu, pentru Playsport.

Pe lângă lovitura pregătită în culise, clubul prahovean mai pregăteşte două lovituri şi pe gazon: şefii Petrolului pregătesc transferurile lui Constanstin Budescu şi Vinicius.

Afla mai multe despre: petrolul ploieşti 

viewscnt
Articole similare