Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Până şi rivalii s-au mirat! Bugetul micşorat cu care Petrolul a reuşit să promoveze în Liga 1: "Eu aşa am înţeles. Nu vezi la Bucureşti aşa ceva" | EXCLUSIV

Până şi rivalii s-au mirat! Bugetul micşorat cu care Petrolul a reuşit să promoveze în Liga 1: "Eu aşa am înţeles. Nu vezi la Bucureşti aşa ceva" | EXCLUSIV

Petrolul

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a aflat care a fost bugetul de care Petrolul Ploieşti a dispus în actualul sezonului, la finalul căruia a revenit în Liga 1, după şase ani.

MM Stoica, despre bugetul şi condiţiile Petrolului

Petrolul Ploieşti şi-a asigurat promovarea în Liga 1, după ce a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Concordia Chiajna, în etapa a IX-a din play-off-ul ligii secunde.

Performanţa e cu atât mai importantă cu cât "lupii galbeni" au rămas fără cel mai important sprijin financiar în actuala stagiune. În februarie, Petrolul Ploieşti a anunţat că parteneriatul cu Veolia, finanţator şi sponsor la echipa din Liga 2, s-a încheiat.

Astfel, faţă de ceilalţi ani în care s-au bucurat de un buget mai mare, petroliştii s-a văzut să se descurce în noile condiţii. 

Chiar şi aşa, clubul a revenit în Liga 1, iar la finalul partidei cu Concordia fanii au invadat terenul, pentru a se bucura alături de echipă. 

"Petrolul a avut două milioane de euro buget şi în sezonul ăsta a avut 700.000 de euro, din ce am înţeles. Am stat în cantonament (n.r - la Ploieşti) la meciul cu Chindia într-un complex... E senzaţional. Nu vezi la Bucureşti aşa ceva", a declarat experul Orange Sport, Mihai Stoica. 

Veolia a ajuns lângă Petrolul în 2017, iar clubul a ratat rând pe rând, în 2019, 2020 şi 2021 şansa de a reveni în Liga 1. 

Pe doi în play-off Ligii 2 se află FC Hermannstadt, cu 57 de puncte, la fel ca Universitatea Cluj, echipa de pe locul trei. Cele două formaţii se întâlnesc în meci direct marţi, de la 19:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: petrolul ploiestimihai stoicabuget petrolul 

viewscnt
Articole similare