Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru Petrolul Ploieşti! Sprijin financiar pierdut de liderul Ligii 2: "Regretăm că nu mai putem continua colaborarea"

Lovitură pentru Petrolul Ploieşti! Sprijin financiar pierdut de liderul Ligii 2: "Regretăm că nu mai putem continua colaborarea"

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti a anunţat că parteneriatul cu Veolia, finanţator sau sponsor la echipa din Liga 2, s-a încheiat.

Despărţire între Veolia şi Petrolul Ploieşti

În sezonul în care Petrolul Ploieşti are şanse mari de revenire în Liga 1, fiind pe primul loc în Liga 2, cu 45 de puncte, la şapte puncte de locul secund ocupat de Hermannstadt, "lupii galbeni" şi-au pierdut un sprijin financiar. 

Veolia, care s-a aflat alături de club şi l-a susţinut financiar în ultimii ani, fie din calitate de finanţator sau sponsor, s-a retras. Clubul se vede nevoit să caută alte surse de finanţare, deşi şi-a recuperat "identitatea" în sezon, după ce a câştigat mărcile Petrolul. 

"Compania Veolia a informat, astăzi, clubul Petrolul Ploieşti că nu se va mai implica financiar pentru sprijinirea echipei de fotbal, aşa cum a făcut-o în ultimii cinci ani.

În tot acest timp, în calitate de partener finanţator sau de sponsor, Veolia a contribuit la renaşterea clubului atât de iubit de către ploieşteni.

Regretăm faptul că nu mai putem continua colaborarea cu Veolia şi nu uităm că fără aportul companiei nu am fi ajuns ca echipa noastră să se lupte cu şanse reale la promovarea în prima ligă.

Pe această cale, mulţumim conducerii Veolia pentru sprijinul acordat şi le transmitem că pot conta pe prietenia noastră", a anunţat clubul din Ploieşti. 

 

Afla mai multe despre: petrolul ploiestiveolia 

viewscnt
Articole similare