Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Voluntari a confirmat ultimul transfer important făcut! A lăsat lupta pentru titlul Ligii 1 şi a venit gratis

FC Voluntari a confirmat ultimul transfer important făcut! A lăsat lupta pentru titlul Ligii 1 şi a venit gratis

CFR Cluj

Comentarii

Ulrich Meleke (23 de ani) nu mai este fotbalistul lui CFR Cluj. Fundaşul central mai avea contract cu campioana până în 2024, dar ardelenii l-au pierdut gratis în faţa lui FC Voluntari.

Ulrich Meleke, definitiv de la CFR Cluj la FC Voluntari

UPDATE | Clubul FC Voluntari anunţă, sâmbătă, pe Facebook, că a semnat un contract cu jucătorul ivorian Ulrich Meleke.

Mijlocaşul defensiv, în vârstă de 23 de ani, a jucat în 29 de meciuri sezonul trecut pentru FC Voluntari, când a fost împrumutat de la CFR Cluj.

Ulrich a mai evoluat în cariera sa în Finlanda şi Israel fiind transferat în România de către FC Botoşani.


FC Voluntari a reuşit să-şi păstreze unul dintre fotbaliştii pe care Liviu Ciobotariu a contat în sezonul 2021-2022. Ulrich Meleke a impresionat la echipa din Ilfov, deşi n-a primit nicio şansă în Gruia, iar acum a primit o veste pe care o aştepta. 

Ivorianul a câştigat procesul cu CFR Cluj. FIFA a primit memoriul lui Meleke, cel care a acuzat campioana că nu a fost plătit la timp. El s-a adresat instanţelor şi a câştigat, iar acest aspect i-a permis să ajungă liber de contract la FC Voluntari, conform Gazetei Sporturilor

Cumpărat cu 350.000 de euro de la FC Botoşani, Meleke n-a fost acceptat de Dan Petrescu la CFR Cluj şi a ajuns să joace 32 de meciuri pentru Liviu Ciobotariu. 

"Sunt dezamăgit că nu am jucat la CFR Cluj, oricine este când nu joacă. Am muncit mult, dar este ceva ce nu poţi controla şi se întâmplă aşa cum nu te aşteptai. Nu am discutat personal cu Dan Petrescu, deoarece atunci când a venit eram deja în drum spre Voluntari", susţinea Meleke despre experienţa de la CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: melekecfr clujfc voluntari 

viewscnt
Articole similare