Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj şi Rapid, negocieri pentru transfer! Cristi Balaj a confirmat tratativele: "Suntem în discuţii"

CFR Cluj şi Rapid, negocieri pentru transfer! Cristi Balaj a confirmat tratativele: "Suntem în discuţii"

Rapid

Comentarii

Florin Ştefan (26 de ani) se află pe lista de transferuri a Rapidului, iar Cristi Balaj, preşedintele CFR-ului, a dezvăluit că există discuţii între CFR Cluj şi clubul din Giuleşti pentru fundaşul stânga. Florin Ştefan a jucat, în 2019, cu naţionala de tineret la EURO 2019 U21, când România a ajuns până în semifinalele competiţiei.

Rapid şi CFR Cluj s-au pus la masa tratativelor pentru Florin Ştefan, fotbalist pe care Dan Petrescu nu-l foloseşte prea des, iar Adrian Mutu l-ar vrea în Giuleşti.

CFR Cluj şi Rapid, negocieri pentru transfer! Cristi Balaj a confirmat tratativele: "Suntem în discuţii"

Florin Ştefan mai are contract cu CFR Cluj până în 2024. Fundaşul stânga, adus de la Sepsi, nu este unul dintre jucătorii de bază pentru Dan Petrescu, iar Rapidul vrea să profite şi să-l aducă, potrivit playsport.ro. Ştefan este unul dintre fundaşii stânga despre care se credea că va ajunge să fie titular la echipa naţională mare a României, mai ales după prestaţiile de la EURO 2019 U21 alături de tricolorii mici.

Cristi Balaj, preşedintele CFR-ului, a confirmat discuţiile cu Rapid pentru transferul lui Florin Ştefan, giuleştenii fiind în căutarea unui fundaş stânga care să acopere postul, Junior Morais (35 de ani) fiind pe final de carieră şi în ultimul an de contract cu Rapid.

"Nu ne gândim doar la ce jucători aducem la CFR, ne gândit şi la ce jucători trebuie să cedăm. Suntem în discuţii cu Farul, cu Rapid, cu Sepsi. Aceşti jucători au câştigat campionatul şi nu are rost să îi blocăm, pentru că am transferat pe aceste poziţii", a spus fostul arbitru, duminică, la Pro Arena.

Florin Ştefan a jucat doar 715 minute în sezonul trecut la CFR Cluj, în 11 partide, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.

  • 850.000 de euro este cota de piaţă a lui Florin Ştefan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: florin stefannegocieritransferrapidcfr cluj 

viewscnt
Articole similare