Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul lui Rareş Ilie, decis! Anunţul făcut de Daniel Niculae după încheierea sezonului | VIDEO

Viitorul lui Rareş Ilie, decis! Anunţul făcut de Daniel Niculae după încheierea sezonului | VIDEO

Rapid

Comentarii

În urma sezonului de excepţie reuşit, primul al său în Liga 1, Rareş Ilie a atras atenţia mai multor echipe importante din Europa. În urma apariţiei interesului pentru perla Rapidului, Daniel Niculae a anunţat ce se va întâmpla cu acesta de sezonul viitor.

Actualul sezon al Ligii 1 a adus în prim plan mai mulţi tineri jucători români care au impresionat la diverse formaţii din primul eşalon.

Mihai Popa (21 de ani), a impresionat în tricoul lui Voluntari, deja cunoscutul Tavi Popescu (19 ani) şi-a cultivat o reputaţie şi mai bună la FCSB, în timp ce Rareş Ilie (19 ani) a devenit marea speranţă a Rapidului.

Odată cu venirea lui Adi Mutu în Giuleşti, tânărul fotbalist a devenit cel mai important om al Rapidului, ”exlpodând” sub comanda ”Briliantului”.

Înaintea înlocuirii lui Mihai Iosif, Rareş Ilie însumase un gol şi cinci pase decisive în 26 de partide, în timp ce după schimbarea de pe banca tehnică acesta a strâns cinci goluri şi cinci assist-uri în 10 apariţii.

Din fotbalist de perspectivă, Ilie a devenit mare speranţă aproape peste noapte, iar mai multe echipe importante din Europa s-au interesat de serviciile sale.

Viitorul lui Rareş Ilie, decis! Anunţul făcut de Daniel Niculae

Totuşi, Daniel Niculae a afirmat că jucătorul de 19 ani nu este de vânzare în această vară, punctând că este de părere că Ilie va reuşi un sezon şi mai bun în stagiunea care urmează.

”(n.r. Rareş Ilie e de vânzare?) Nu, Rareş Ilie trebuie să... e în cantonament, trebuie să aibă rezultate la echipa U19, apoi va începe pregătirea cu Rapid şi cu siguranţă va avea un sezon mult mai bun ca recentul încheiat.

Este un jucător foarte, foart bun, un jucător care cu siguranţă este remarcat de toţi selecţionerii echipelor naţionale, de la U21, chiar şi al echipei naţionale mari.

Dacă va continua să se exprime cum s-a exprimat în acest sezon, cu siguranţă va face parte şi din echipa naţională mare.

E un tip foarte corect, un tip modest, un tip muncitor şi sunt sigur că la anul chiar va face parte şi din echipa naţională mare”, a declarat Daniel Niculae.

Afla mai multe despre: rareş ilie 

viewscnt
Articole similare