Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu, întrebat dacă se va implica alături de tatăl său la Dinamo! Răspunsul său: ”Susţin că trebuie să fie în prima ligă”

Răzvan Lucescu, întrebat dacă se va implica alături de tatăl său la Dinamo! Răspunsul său: ”Susţin că trebuie să fie în prima ligă”

Dinamo București

Comentarii

Duminică seara, Dinamo va diputa, paradoxal, cel mai important meci din istoria sa, returul barajului de promovare / menţinere, împotriva lui U Cluj. Înaintea duelului, Răzvan Lucescu a analizat situaţia ”câinilor” şi a fost întrebat dacă există posibilitatea să se implice alături de tatăl său la club.

Dinamo se află faţă în faţă cu cel mai important meci din istoria sa, iar un rezultat negativ ar fi dezastruos atât pentru club, cât şi pentru jucători.

Elevii lui Dusan Uhrin au fost ameninţaţi de suporterii alb-roşii, care sunt sătui de situaţia în care a ajuns echipa lor de suflet.

Aşadar, duminică seara, ”câinii” îşi vor decide soarta, când vor primi vizita lui U Cluj, în returul barajului de promovare / menţinere, fiind conduşi cu 2-0 din prima manşă.

Înaintea partidei, Răzvan Lucescu a analizat ce ar însemna retrogradarea lui Dinamo şi a fost întrebat despre o posibilă colaborare cu tatăl său în Ştefan cel Mare.

Antrenorul lui PAOK a afirmat că Liga 1 are nevoie de echipe precum Dinamo în componenţa sa, dar a punctat că dacă echipa merită să retrogradeze, atunci să retrogradeze.

Apoi, Răzvan Lucescu a fost întrebat dacă ar exista posibilitatea să cumpere clubul din Ştefan cel Mare alături de tatăl său, după ce Lucescu sr. a afirmat că va reveni la Dinamo odată cu inaugurarea noului stadion.

Tehnicianul lui PAOK a afirmat că este concentrat doar pe echipa sa şi a afirmat că declaraţiile tatălui său trebuie discutate cu acesta, nu cu el.

Răzvan Lucescu, întrebat dacă se va implica alături de tatăl său la Dinamo

Susţin că Dinamo trebuie să fie în prima ligă. Nu e posibil să fie lăsată aşa în aer de cei care au condus până acum şi să ajungă în această situaţie la limită.

Dacă va fi pusă în postura sportivă de a retrograda, să cadă! Dar va trebui făcut ceva imediat pentru a lupta la promovare.

E nevoie de formaţiile de top, de brandurile puternice la vârful fotbalului românesc. Emulaţia pe care o crează aceste cluburi aduce o influenţă pozitivă şi asupra celorlalte competitoare.

Cu tot respectul, una e să joci cu Voluntari, Mioveni, Chiajna sau Clinceni, alta cu nume încărcate de istorie. E greu să te uiţi la un Clinceni – Voluntari.

Sigur, foarte bine, să fie şi unul-două cluburi de acest gen. Apare un meci în care Voluntariul bate pe FCSB. OK, o mare surpriză!

Face parte din frumuseţea fotbalului. Dar tot brandurile mari fac spectacolul, aduc lumea în tribune.

Trebuie să fie însă bine organizate, să aibă capacitatea de a rămâne acolo, sus.

Dacă Dinamo se duce în divizia secundă cu problemele actuale, ele se şterg prin simpla retrogradare? Nu!

Clubul are nevoie să fie gestionat de cineva măcar echlibrat, dacă nu se poate foarte puternic financiar. Să existe o strategie, un proiect.

Luaţi, vă rog, ce spune tata! Vorbiţi cu el! Eu sunt antrenor în Grecia şi atât. E singurul lucru la care mă gândesc acum”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare