Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima veste bună pentru Laurenţiu Reghecampf înaintea noului sezon! Şi-a asigurat serviciile ”tricolorului”: ”Nu mă gândesc la asta acum” | VIDEO

Prima veste bună pentru Laurenţiu Reghecampf înaintea noului sezon! Şi-a asigurat serviciile ”tricolorului”: ”Nu mă gândesc la asta acum” | VIDEO
Comentarii

Universitatea Craiova a încheiat sezonul cu o victorie în barajul pentru Conference League, scor 2-0, împotriva lui FC Botoşani. După ce şi-au asigurat participarea în preliminariile cupelor europene, oltenii au primit prima veste bună înaintea noii stagiuni.

Universitatea Craiova a traversat un sezon tumultuos, dar a reuşit să încheie cu brio stagiunea, după ce şi-a asigurat calificarea în Conference League.

La finalul lui 2021, oltenii nu mai câştigaseră de şapte meciuri şi ocupau un loc în afara play-off-ului, dar au reuşit să îşi revină în a doua parte a sezonului.

Fotbaliştii din Bănie au avut nevoie de timp pentru a se acomoda metodelor lui Laurenţiu Reghecampf, dar, odată ce au făcut-o, au practicat un fotbal atractiv, care a dat roade.

Universitatea Craiova a fost cea mai în formă echipă în turul play-off-ului, alături de FCSB, şi ar fi putut urca pe locul secund cu mai multă şansă.

Starul echipei în acest sezon a fost Andrei Ivan, care, după ce se zvonea că este dorit de Galatasaray, a afirmat că nu se gândeşte la o plecare din Bănie.

Prima veste bună pentru Laurenţiu Reghecampf înaintea noului sezon

Un meci greu, am alergat foarte mult, am avut dăruire şi s-a văzut în jocul nostru. Suntem bucuroşi că am câştigat şi că ne-am calificat în Europa din nou.

Au fost momente şi bune, şi mai puţin bune, să spun aşa, am pierdut semifinala de Cupa României, aşa că ne-am bazat mai mult pe meciul de astăzi.

Momentan nu mă gândesc la plecare, mă gândesc doar la echipa naţională, că o să mă duc la naţională, avem patru meciuri foarte grele şi trebuie să le câştigăm.

Trebuie să arătăm (n.r. mai bine). De aceea muncim în fiecare zi la antrenamente, trebuie să luăm primul meci din Bosnia, să îl câştigăm şi vom vedea cu cei de la Muntenegru.

Eu sunt foarte apropiat de Mister (n.r. Reghecampf), mi-a fost alături totdeauna, m-a susţinut, şi s-a văzut şi în teren, am marcat de foarte multe ori.

Nu cred că va pleca, dar nu pot să promit că va rămâne”, a declarat Andrei Ivan, în urma barajului pentru Conference League.

Afla mai multe despre: andrei ivan 

viewscnt
Articole similare