Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Unul dintre cei trei vine!". Transferul carierei pentru Coman, Popescu sau Ivan. Scouterii clubului de tradiţie cu 22 de titluri şi-au dat acordul!

"Unul dintre cei trei vine!". Transferul carierei pentru Coman, Popescu sau Ivan. Scouterii clubului de tradiţie cu 22 de titluri şi-au dat acordul!
Comentarii

Fatih Terim poate face "colonie" de români la Galatasaray, acolo unde Gică Hagi sau Gică Popescu au scris istorie. Impresionaţi de Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan, care s-au impus, gruparea Cim Bom Bom a mai adăugat trei jucători români pe lista dorinţelor.

Florinel Coman, Octavian Popescu şi Andrei Ivan se luptă pentru un transfer la Galatasaray

"Galatasaray, care vrea să se întăreasca în banda atacului, se îndreaptă, din nou, către România. După performanţele apreciate ale lui Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan, clubul a inclus trei staruri din România pe lista transferurilor la sugestia scouterilor", anunţă turcii de la Takvim.com.tr. 

În iarnă, Liga 1 ar urma să exporte cel puţin un fotbalist în străinătate, după plecări importante în ultimele sezoane din fotbalul românesc. Sursa citată anunţă că doi tricolori de la FCSB, Florinel Coman şi Octavian Popescu, şi atacantul Universităţii Craiova, Andrei Ivan, se luptă pentru un loc la Galatasaray. 

"Unul dintre cei trei vine", susţin turcii, care au dezvăluit informaţii despre raportul întocmit de scouterii lui Galatasaray. Se pare că Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan au deschis uşa colegilor lor din naţionalele României, iar turcii pregătesc alte milioane de euro, pentru a construi lotul dorit de Fatih Terim, care ar urma să dea afară mai mulţi jucători, în iarnă. 

Florinel Coman e în capul listei de transferuri, susţine Takvim.com.tr. Totuşi, plecarea sa ar putea fi amânată, din cauza situaţiei atacantului. "Mbappe" al FCSB-ului a avut un an de coşmar, cu accidentări succesive, care i-au dat planurile peste cap lui Gigi Becali. El ar urma să revină la antrenamentele echipei din Berceni în decembrie. 

Tot FCSB propune încă un atacant pentru Galata: "Octavian Popescu, la doar 18 ani, şi-a făcut loc pe listă. E un talent important al fotbalului românesc". Tânărul a profitat de golul lăsat de titularii din atac, în ultimul an, şi a impresionat prin evoluţiile sale odată trimis în teren. 

Rivala FCSB-ului, Universitatea Craiova, speră ca turcii să se îndrepte din nou spre Oltenia, după ce l-au cumpărat pe Alexandru Cicâldău, mijlocaş care a primit multe responsabilităţi în echipa lui Terim. 

Mihai Rotaru are şansa de a face profit cu vârful pe care l-a cumpărat în schimbul sumei de 1.5 milioane de euro: "Andrei Ivan, care joacă la Craiova, e al treilea român de pe agenda galben-roşiilor. Galatasaray lucrează să-l aducă pe unul dintre cei trei fotbalişti, în iarnă", a mai scris sursa citată. 

  • Gică Hagi, Gică Popescu, Florin Bratu, Iulian Filipescu, Adrian Ilie, Ionuţ Luţu, Iosif Rotariu sau Gabriel Tamaş sunt câţiva dintre fotbaliştii români care au jucat la echipa din Istanbul. 
  • 22 de titluri de campioană, 18 Cupe ale Turciei, 16 Supercupe, 1 Cupa Uefa şi 1 Supercupă a Europei sunt cele mai importante trofee câştigate de Galatasaray de-a lungul istoriei. 

Afla mai multe despre: andrei ivan transferoctavian popescu transferflorinel coman transferfcsbuniversitatea craiovagalatasarayalexandru cicaldauolimpiu morutan 

viewscnt
Articole similare