Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir ştie de ce a plecat Bănel Nicoliţă din ţară! ”Nu mai avea ce să mănânce aici! Dacă se făcea preot, eu vă spun că Becali îl făcea milionar!”

Dumitru Dragomir ştie de ce a plecat Bănel Nicoliţă din ţară! ”Nu mai avea ce să mănânce aici! Dacă se făcea preot, eu vă spun că Becali îl făcea milionar!”

Diverse

Comentarii

Bănel Nicoliţă ar fi fugit în SUA de frica cămătarilor, iar acest zvon a fost auzit şi de Dumitru Dragomir.

În presă, au apărut informaţii că fostul jucător de la FCSB ar fi plecat în Statele Unite ale Americii pentru a munci în construcţii, după ce ar fi împrumutat o sumă mare de la cămătari. Joi, el a recunoscut că a plecat în afara ţării, dar a negat că ar avea probleme. 

Dumitru Dragomir este convins că Bănel Nicoliţă a plecat din cauza problemelor financiare. El susţine că singura variantă în care Becali l-ar fi ajutat, ar fi fost ca Bănel să se facă preot după retragerea din fotbal. 

”Nu mai avea ce să mănânce aici! Dacă se făcea preot, eu vă spun că Becali îl făcea milionar!”

”Eu cred că a plecat şi de frică şi că nu mai avea ce să mănânce aici. Unde a avut, domne, zeci de mii? Se şi cheltuiesc banii! Ştiţi cum se duc? Dacă nu faci o afacere care să producă, care să îţi aducă banii înapoi, banii se duc foarte uşor, iar el s-a dus să muncească.

Nu este de râs. Dacă s-a dus să muncească, bravo lui! Munceşte, îşi câştigă banii, că aici în România ce să faci? Aici ori reuşeşti, ori nu reuşeşti şi eşti prăpădit toată viaţa că îţi fuge şi nevasta, cum s-a întâmplat la el. Copiii îi cer, nu ai de unde să le dai, e ca la balamuc. Locuri de muncă nu mai găseşti aici.

Gigi Becali să le dea tuturor din istoria clubului bani? El dă la preoţi şi la biserici. Dar ar fi putut să se facă preot Bănel şi atunci îl finanţa Gigi Becali. Dacă se făcea preot, eu vă spun că Becali îl făcea milionar.

E cuminte rău de tot! Dacă s-a dus să muncească, bravo lui! Şi dacă îl caută cămătarii, ce? La mine (n.r.- în domeniul construcţiilor) trebuie să muncească şi după trei zile fuge. În construcţii, se munceşte al dracului! E grea munca! Eu stau toată ziua pe şantier şi văd, munca e grea pe şantier, stai în frig, stai în ploaie. E greu, Bănel a fost învăţat cu altă viaţă, nu e viaţă de fotbalist asta”, a spus Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: bănel-fcsb-becali 

viewscnt
Articole similare