Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Miron şi-a găsit echipă! Formaţia din Liga 1 care este dispusă să îl ”scape” pe Gigi Becali de apărătorul central

Andrei Miron şi-a găsit echipă! Formaţia din Liga 1 care este dispusă să îl ”scape” pe Gigi Becali de apărătorul central

FCSB

Comentarii

Andrei Miron mai are puţin peste şase luni de contract cu FCSB, iar Gigi Becali i-a transmis acestuia să plece de pe acum de la echipă, pentru ca formaţia pregătită de Toni Petrea să poată să recupereze parte din suma investită în acesta.

Andrei Miron a sosit la FCSB în iarna lui 2020, după ce Gigi Becali l-a convins pe Valeriu Ifitme să îl cedeze pe apărătorul central, pe gratis, dorind doar procente dintr-un viitor transfer.

La fel ca Andrei Burcă, Andrei Chindriş, Bogdan Racoviţan sau Joyskim Dawa, Miron a impresionat în ”inima” defensivei lui Marius Croitoru şi a putut face pasul la Bucureşti.

În cele două sezoane şi jumătate petrecute la club, fundaşul de 28 de ani a însumat 69 de apariţii, având parte de evoluţii inconstante.

Andrei Miron putea fi cel mai bun apărător al FCSB-ului într-un meci, numai pentru a gafa la următorul, lucru care l-a scos din minţi pe Gigi Becali.

Ajuns aproape de finalul înţelegerii cu trupa pregătită de Toni Petrea, fundaşul central a fost informat să îşi facă bagajele şi să îşi găsească o nouă echipă.

Contractul său va expira pe 31 decembrie, iar Becali speră să mai recupereze din banii invesestiţi în salariul acestuia.

Lovitură pentru Iftime

Conform Prosport, Andrei Miron şi-ar fi găsit deja o nouă echipă, care este dispusă să îi ofere fundaşului acelaşi salariu ca la Bucureşti, de aproximativ 10.000 de euro.

Sepsi ar fi echipa dornică să îl ”scape” pe Gigi Becali de stopperul FCSB-ului, însă covăsnenii nu vor să rezolve mutarea decât dacă Miron este lăsat să se alăture liber de contract.

În acest caz, patronul formaţiei roş-albastră nu şi-ar recuperea banii investiţi în salariile acestuia, iar nici Botoşani nu ar beneficia de procentele introduse în înţelegerea cu FCSB.

Şi echipa pregătită de Marius Croitoru îşi recunoscuse interesul pentru apărătorul central, dar Sepsi îi poate oferi un salariu mai generos ca Botoşani.

Pe lângă Andrei Miron, şi Vinicius urmează să o părăsească pe FCSB, în timp ce Denis Haruţ şi Dragoş Nedelcu se vor întoarce pentru a umple golurile din apărare.

Pe lângă cei doi jucători împrumutaţi care vor reveni la echipă, Gigi Becali mai lua în calcul aducerea unui fundaş din Liga 1, numit ”noul Belodedici”.

Afla mai multe despre: andrei miron 

viewscnt
Articole similare