Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trecut pe lista neagră de Becali, fotbalistul FCSB a şi primit o ofertă: "Îl iau"

Trecut pe lista neagră de Becali, fotbalistul FCSB a şi primit o ofertă: "Îl iau"

FCSB

Comentarii

Andrei Miron (27 de ani), fundaşul central FCSB, a fost trecut pe lista neagră de Gigi Becali, dar are o "plasă de siguranţă" în cazul în care va trebui să-şi caute echipă. Valeriu Iftime, patronul FC Botoşani, îşi aşteaptă fostul căpitan înapoi la clubul său.

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoşani, îşi doreşte ca Andrei Miron să revină la echipa sa dacă va fi îndepărtat de la FCSB, dar nu crede că fundaşul ia în calcul această variantă.

Trecut pe lista neagră de Becali, fotbalistul FCSB a şi primit o ofertă: "Îl iau"

De lângă Andrei Miron a plecat Cristian Costin, chiar dacă din ofsaid, la golul prin care FC Voluntari a egalat (2-2) pe Arena Naţională şi a trimis titlul în Gruia, iar Gigi Becali i-a pus gând rău fundaşului. Doar că acesta are o plasă de siguranţă în cazul în care va fi îndepărtat.

Valeriu Iftime îl aşteaptă cu braţele deschise la FC Botoşani, dar nu crede că Andrei Miron va lua în calcul revenire la echipa unde a fost căpitan: "Cu braţele deschise îl iau pe Miron, dar nu cred că mai vine la Botoşani. E un fotbalist inteligent, are nevoie de atmosferă. Trebuie să joace meci de meci, să prindă încredere. Dacă vine la noi şi joacă un an, pleacă afară şi pe mai mulţi bani", a declarat patronul lui FC Botoşani, miercuri, la Pro Arena.

Cotat la 1,1 milioane de euro, Miron a jucat 22 de meciuri pentru FCSB în acest sezon, prinzând şapte dintre cele nouă partide din play-off.

Afla mai multe despre: andrei mironfcsbfc botosaniiftimebecali 

viewscnt
Articole similare