Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru Iulian Cristea, care ratează meciurile din acest an. Când revine fundaşul de la FCSB | EXCLUSIV

Lovitură pentru Iulian Cristea, care ratează meciurile din acest an. Când revine fundaşul de la FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a fost lovită pe un post vulnerabil în ultimii ani. Odată cu accidentarea lui Iulian Cristea (27 de ani), oficialii au fost nevoiţi să facă transferuri. După ce s-a operat, apărătorul central a aflat când va putea reveni pe teren.

Iulian Cristea ratează totul anul. Când revine fundaşul la FCSB

Fundaşul central de la FCSB a fost titular în înfrângerea din primul meci al României din Liga Naţiunilor, cu Muntenegru, dar n-a rezistat nici măcar o repriză. Iulian Cristea s-a lovit iniţial, a dorit să continue şi s-a accidentat grav apoi, după ce a călcat într-o gaură de aspersor de pe teren. 

Rămaşi fără fundaşi centrali, finanţatorul Gigi Becali şi managerul general Mihai Stoica au făcut trei transferuri în centrul apărării. Ultimul fundaş vine din străinătate la FCSB. Mai mult, FCSB plănuieşte să aducă şi un atacant, conform anunţului lui MM Stoica. 

După ce s-a operat pentru ruptura de ligament încrucişat anterior, Iulian Cristea a fost lângă echipă la meciurile din pregătirea de vară şi va avea o perioadă lungă de recuperare. 

Fotbalistul venit de la Gaz Metan va juca pentru FCSB abia din ianuarie 2023, atunci când se va lupta pentru un loc de titular cu Haruţ, Bouhenna, Dawa şi ultimul străin sosit la FCSB. 

"Ştiu că o să fie patru fundaşi centrali de profesie, inclusiv Haruţ. Anul trecut am avut probleme şi Iulian Cristea va reveni prin ianuarie", a declarat expertul Orange Sport, Mihai Stoica. 

Totuşi, nici ultimii sosiţi n-au fost feriţi de ghinion, iar ultimele evenimente i-au alarmat pe cei de la FCSB. 

"Doamne fereşte. Nu ne permitem. Bouhenna a fost accidentat, a pierdut pregătirea. Dawa a făcut entorsă. A fost uşoară şi a putut juca o repriză, dar dacă nu era nici Dawa? Dawa e pregătit. Vedem, ca să facă nişte teste". 

E o problemă, Bouhenna nu a jucat în 2022. Mi-a plăcut mult la Sepsi, dar nu mai ştiu exact cum e, care sunt reperele. De luni începe cu echipa, dă un test, probabil de poimâine. Am speranţe mari de la Bouhenna, e un jucător cu care poţi să construieşti", a mai spus Mihai Stoica. 

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.

 

Afla mai multe despre: iulian cristeaiulian cristea accidentaremihai stoicafcsbtransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare