Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a găsit fundaşul potrivit pentru FCSB! Are 50 de meciuri la naţională şi este liber de contract

MM Stoica a găsit fundaşul potrivit pentru FCSB! Are 50 de meciuri la naţională şi este liber de contract

FCSB

Comentarii

MM Stoica s-a mişcat repede pe piaţa transferurilor şi a găsit fundaş pentru noul sezon.

MM Stoica a găsit fundaşul potrivit pentru FCSB! Are 50 de meciuri la naţională 

După ce a pierdut un nou titlu în faţa FCSB-ului, Gigi Becali a anunţat că vrea să întărească compartimentul defensiv, acolo unde FCSB a avut de suferit în actualul sezon. De la echipa bucureşteană au plecat mai mulţi jucători, iar Gigi Becali a adus doar 2 fundaşi centrali. 

Ieri, în direct la Orange Sport, MM Stoica a anunţat că a găsit fundaş potrivit pentru FCSB, fără a dezvălui însă numele. Fanatik.ro a aflat însă că este vorba despre Joonas Tamm. Fundaşul de 30 de ani care este liber de contract după ce acordul cu Vorskla Poltava s-a încheiat.

De-a lungul carierei, Joonas Tamm a jucat pentru Tulevik, Flora Tallinn, IFK Norrköping, IF Sylvia, Trelleborgs FF, Sarpsborg 08, Korona Kielce, Lillestrøm, Desna Chernihiv şi Vorskla Poltava. 

Fundaşul central are 1,92 m. înălţime. 

Ce a spus MM Stoica despre noul fundaş: 

”O să mai vină un jucător, un internaţional. Mâine cred că o să-l putem anunţa. Nu e român. E fundaş central, ca să nu mai fie probleme. Pe undeva aveam aşa... Nu poţi aduce străini să concureze pe aceeaşi poziţie, nu-l aduci să stea pe bancă. Efectiv, nu am găsit român. Este un jucător de picior drept, 1.92, a jucat mult în carieră fundaş central stânga.

Am pornit discuţii cu Nedelcearu, nu-l puteam aştepta, că spunea că are ceva discuţii în Italia. Nu-l puteam aştepta, e important debutul de sezon, în Superligă şi preliminariile Conference League. De aia am zis să ne acoperim acum şi vor fi trei fundaşi centrali străini, Haruţ, Lixandru şi Ovidiu Popescu.  De mult vorbesc cu el.

De asta am vrut să vorbesc şi cu staff-ul tehnic. Anul trecut am avut probleme, iar Iulian Cristea va reveni în ianuarie. Nu ne permitem. Bouhenna a fost accidentat, a pierdut pregătirea. Dawa a făcut entorsă, a fost uşoară şi a jucat o repriză. Vedem mâine dacă poate juca, face nişte teste. Mâine o să vedem”, a spus MM Stoica, în direct, la Orange Sport.

  • Află cele mai importante informaţii ale zilei în ştirile Orange Sport 1, de la 8.30, 10.00, 12.30, 17.30 şi după ultima emisiune a serii.

Afla mai multe despre: mm stoicajoonas tam 

viewscnt
Articole similare