Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a anunţat următorul transfer al FCSB-ului în direct: ”E internaţional! Mâine cred că o să îl anunţăm!” EXCLUSIV

MM Stoica a anunţat următorul transfer al FCSB-ului în direct: ”E internaţional! Mâine cred că o să îl anunţăm!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a anunţat în direct la Orange Sport următorul transfer al FCSB-ului.

După ce a pierdut un nou titlu în faţa FCSB-ului, Gigi Becali a anunţat că vrea să întărească compartimentul defensiv, acolo unde FCSB a avut de suferit în actualul sezon. De la echipa bucureşteană au plecat mai mulţi jucători, iar Gigi Becali a adus doar 2 fundaşi centrali. 

Apărarea FCSB-ului va arăta diferit în noul sezon, după plecările lui Andrei Miron şi Paulo Vinicius. În locul lor, la FCSB au ajuns Joyskim Dawa, Rachid Bouhenna şi Denis Haruţ - ultimul revenit după împrumutul la FC Botoşani.

Totuşi, FCSB s-a lovit din nou de blestemul fundaşilor centrali. Dawa şi Bouhenna s-au accidentat în perioada de pregătire şi au ratat o bună parte din cantonamentul lui Toni Petrea. MM Stoica nu vrea să mai întâmpine probleme în apărare.

Managerul general de la FCSB a anunţat în direct la Orange Sport un nou transfer la FCSB. Mihai Stoica spune că va mai aduce un fundaş central. El a spus că este internaţional străin şi nu a dorit să dezvăluie identitatea jucătorului, care ar trebui să fie anunţat oficial luni la FCSB. 

”E internaţional! Mâine cred că o să îl anunţăm!”

”O să mai vină un jucător, un internaţional. Mâine cred că o să-l putem anunţa. Nu e român. E fundaş central, ca să nu mai fie probleme. Pe undeva aveam aşa... Nu poţi aduce străini să concureze pe aceeaşi poziţie, nu-l aduci să stea pe bancă. Efectiv, nu am găsit român. Este un jucător de picior drept, 1.92, a jucat mult în carieră fundaş central stânga.

Am pornit discuţii cu Nedelcearu, nu-l puteam aştepta, că spunea că are ceva discuţii în Italia. Nu-l puteam aştepta, e important debutul de sezon, în Superligă şi preliminariile Conference League. De aia am zis să ne acoperim acum şi vor fi trei fundaşi centrali străini, Haruţ, Lixandru şi Ovidiu Popescu.  De mult vorbesc cu el.

De asta am vrut să vorbesc şi cu staff-ul tehnic. Anul trecut am avut probleme, iar Iulian Cristea va reveni în ianuarie. Nu ne permitem. Bouhenna a fost accidentat, a pierdut pregătirea. Dawa a făcut entorsă, a fost uşoară şi a jucat o repriză. Vedem mâine dacă poate juca, face nişte teste. Mâine o să vedem”, a spus MM Stoica, în direct, la Orange Sport.

  • Află cele mai importante informaţii ale zilei în ştirile Orange Sport 1, de la 8.30, 10.00, 12.30, 17.30 şi după ultima emisiune a serii.

Afla mai multe despre: fcsb-liga 1- mm stoica becali 

viewscnt
Articole similare