Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Miron, detalii despre plecarea forţată de la FCSB: ”Nu mă aşteptam să vină aşa”

Andrei Miron, detalii despre plecarea forţată de la FCSB: ”Nu mă aşteptam să vină aşa”

FCSB

Comentarii

Andrei Miron a plecat spre Israel pentru a se alătura noii sale echipe şi a oferit detalii privind despărţirea de FCSB.

Andrei Miron nu a mai fost dorit de Gigi Becali la FCSB. Jucătorului i-a fost reziliat contractul, astfel că a ales să meargă la Hapoel Haifa.

La plecarea spre Israel, fundaşul central a vorbit despre relaţia cu Gigi Becali şi cauzele care au dus la plecarea sa de la vicecampioana României.

În locul său. FCSB i-a achiziţionat pe apărătorii Rachid Bouhenna şi Joyskim Dawa, iar Mihai Stoica a anunţat că doar în anumite condiţii clubul bucureştean va mai face transferuri.

Andrei Miron, detalii despre plecarea forţată de la FCSB: ”Nu mă aşteptam să vină aşa”

”Greşim cu toţii, am greşit şi eu. Le doresc multă baftă colegilor şi sper să reuşească anul acesta să câştige campionatul.

Eu am aflat că nu mai sunt dorit la echipă, am zis că pentru mine cel mai ok este să ne strângem mâna. Eu nu sunt un tip care să rămân. Dacă nu sunt dorit… imediat cum am semnat rezilierea am fost contactat de cei de la Hapoel Haifa.

Dacă vă uitaţi puţin, am intrat în primul 11 când era o diferenţă de 8 puncte faţă de CFR Cluj. Nu cred că mai credea foarte multă lume în campionat. Doar noi jucătorii. Am ajuns la acel meci cu FC Voluntari şi am primit gol dintr-un ofsaid. Este păcat, dar cred că am făcut un sezon bun.

Colaborare normală, ca şi o colaborare între jucător şi patron. În afară de momentul în care am semnat contractul nu m-am văzut niciodată cu dânsul.

Este echipa dânsului. El aduce pe cine vrea, el dă afară pe cine vrea, sunt banii dânsului. Asta a fost decizia, pentru mine nu este niciun fel de problemă. Poate că am fost şi eu puţin supărat pentru că nu mă aşteptam să vină aşa, de o dată, această plecare.

Nu neapărat că nu am mai fost dorit, dar într-un fel mi s-a transmis că nu mi se va mai prelungi contractul şi am înţeles că nu mai sunt dorit. Am vorbit şi cu impresarul meu şi am luat decizia de a îmi rezilia contractul”, a declarat Andrei Miron.

Afla mai multe despre: andrei mironfcsb 

viewscnt
Articole similare