Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluirea lui Joyskim Dawa după ce a semnat cu FCSB: ”Am vorbit cu CFR, dar am ales să vin aici pentru că putem câştiga titlul”

Dezvăluirea lui Joyskim Dawa după ce a semnat cu FCSB: ”Am vorbit cu CFR, dar am ales să vin aici pentru că putem câştiga titlul”

FCSB

Comentarii

Marţi, FCSB a confirmat venirile a doi noi fundaşi centrali, Rachid Bouhenna, sosit gratis de la CFR, şi Joyskim Dawa, achiziţionat de la FC Botoşani pentru aproximativ 350.000 de euro. Dacă algerianul a fost prezentat pe canalele oficiale de comunicare, fostul fundaş al moldovenilor a fost prezentat de Becali la palat.

În urma accidentării lui Iulian Cristea şi plecărilor lui Dragoş Nedelcu, Andrei Miron şi Vinicius, FCSB a rămas cu un singur fundaş central în lot, Denis Haruţ.

Gigi Becali s-a pus pe făcut transferuri şi a ”ochit” patru jucători, doi dintre care, Rachid Bouhenna şi Joyskim Dawa, au fost prezentaţi oficial, marţi, la FCSB.

Fundaşul sosit de la CFR Cluj a fost dorit de MM Stoica, iar venirea sa a fost anunţată pe canalele oficiale de comunicare ale echipei.

În schimb, Dawa a fost prezentat oficial de Becali la palat, în stilul caracteristic al latifundiarului.

Internaţionalul camerunez, care a însumat nouă apariţii pentru naţionala sa, a vorbit pentru prima oară după semnarea contractului şi a dezvăluit de ce a preferat FCSB peste campioana CFR.

Dawa susţine că este de părere că poate cuceri titlul la Bucureşti şi a afirmat că fotbalul pe care îl va practica la FCSB este mai plăcut decât cel al rivalei.

Dezvăluirea lui Joyskim Dawa după ce a semnat cu FCSB

Putem câştiga titlul în următorul sezon, de asta am ales să vin aici. În ultima iarnă, Botoşani a pierdut toţi jucătorii importanţi. Nu a mai fost aceeaşi echipă.

Am fost puţin supărat, dar ăsta este fotbalul. Nu sunt speriat de Gigi Becali. La un club mare nu poţi face greşeli. E diferit faţă de Botoşani.

La Botoşani poţi face greşeli pentru că este Botoşani, dar aici este diferit. Voi face tot ce pot, voi încerca să fac aceleaşi lucruri pe care le-am făcut la Botoşani, chiar lucruri mai bune.

Cu cei de la Universitatea Craiova nu am vorbit. Am vorbit cu cei de la CFR Cluj şi cu un club din Italia.

CFR a făcut o ofertă pentru Botoşani, dar nu a fost o ofertă mare. FCSB joacă un fotbal mai bun decât CFR”, a declarat Joyskim Dawa.

După completarea celor două transferuri, FCSB are şanse minime să îl mai aducă la club şi pe Solomon Kvirkvelia.

Afla mai multe despre: joyskim dawa 

viewscnt
Articole similare