Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutări importante la echipa care visează la Liga 1! Antrenorul a confirmat venirile jucătorilor lui Sepsi şi a anunţat mai multe transferuri | EXCLUSIV

Mutări importante la echipa care visează la Liga 1! Antrenorul a confirmat venirile jucătorilor lui Sepsi şi a anunţat mai multe transferuri | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Poli Iaşi l-a instalat pe Claudiu Niculescu pe banca echipei şi plănuieşte să revină în Liga 1, la doar doi ani după retrogradare. Într-un interviu cu Orange Sport, tehnicianul moldovenilor a anunţat venirile a doi jucători, ambii aduşi de la Sepsi.

Poli Iaşi a retrogradat în Liga 2 în 2021, în urma unui sezon marcat de probleme financiare şi management defectuos al echipei.

În urma unui sezon petrecut în al doilea eşalon, încheiat fără prea mari emoţii, Poli Iaşi are planuri măreţe şi poate conta pe susţinerea primăriei.

Moldovenii visează să revină în prima divizie şi au făcut deja mai multe mutări importante în acest sens, prin aducerea lui Claudiu Niculescu pe bancă şi venirile lui Gabriel Vaşvari (35 de ani) şi Răzvan Tincu (34 de ani) de la Sepsi.

Într-un interviu cu Orange Sport, noul antrenor de la Poli Iaşi a dezvăluit că echipa sa mai are de finalizat transferuri, în frunte cu venirea unui olandez ”mai bun decât Quenten Martinus”, fostul jucător al lui FC Botoşani, care fusese dorit anterior de Iaşi, dar şi de FCSB.

Mutări importante la Poli Iaşi! Echipa visează la revenirea în Liga 1

De ieri am început pregătirile. Săptămâna trecută am avut mulţi jucători în probe, am renunţat la o parte, o să mai vedem câţiva mâine (n.r. într-un meci amical), la Botoşani, o echipă aproape de play-off în Liga 1.

De azi ni s-au alăturat Vaşvari şi Tincu, doi jucători cu experienţă mare, care ne vor ajuta să ajungem unde ne dorim. Vom avea două cantonamente.

Avem probleme cu locaţia antrenamentului, e cald, mulţumim Miroslava că ne-au dat terenul.

(n.r. jucători pe ce posturi doriţi?) Noi căutăm pe axul central, conducerea face eforturi pentru a aduce jucători care pot ajuta, nu aducem să fim mulţi la număr, vrem jucători de calitate, care să îşi dorească să ducă Iaşiul unde îi e locul.

(n.r. vine un olandez peste Martinus?) Să dea Dumnezeu. Aşa arată bine, trebuie să vedem când va veni, trebuie perioada de adaptare, să sperăm cât mai repede, dar e un jucător de calitate. Sperăm să ne ajute, de asta îl aducem”, a declarat Claudiu Niculescu, penrtu Orange Sport.

Afla mai multe despre: poli iaşi 

viewscnt
Articole similare