adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL Claudiu Niculescu a revenit în fotbal. Cu ce echipă cunoscută a semnat

OFICIAL Claudiu Niculescu a revenit în fotbal. Cu ce echipă cunoscută a semnat

CSM Poli Iași

Comentarii

După aproape o lună de căutări, timp în care s-au purtat tratative cu mai mulţi antrenori, Poli Iaşi a anunţat că a ajuns la un acord cu Claudiu Niculescu.

Claudiu Niculescu a revenit în fotbal. Cu ce echipă cunoscută a semnat

Claudiu Niculescu (45 de ani) a bătut palma cu Poli Iaşi. Antrenorul a ajuns la un acord cu conducerea Iaşiului şi va semna un angajament pe un sezon, pentru un salariu de 3.500 de euro pe lună, obiectivul fiind promovarea în Liga 1.

Niculescu a fost ultima dată la Concordia Chiajna. A mai antrenat în cariera sa următorele echipe: Universitatea Cluj, FC Bihor, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea, CS Mioveni, FC Voluntari, Dinamo, din nou CS Mioveni şi Concordia Chiajna.

”Bine ai venit, Claudiu Niculescu!

De trei ori campion al ţării, câştigător a trei Cupe ale României, al unei Supercupe şi de două ori golgeterul primei ligi ca jucător, câştigătorul Cupei şi Supercupei ca antrenor, Claudiu este, începând de astăzi, noul antrenor principal al Politehnicii Iaşi. 

Mult succes în Copou, Claudiu Niculescu!”, a fost mesajul postat de Poli Iaşi pe pagina oficială de Facebook. 

”Nu am venit la Iaşi să mă plimb, ci să muncim”

"Poli Iaşi este un club de tradiţie care trebuie să tindă spre performanţă. Nu am venit la Iaşi să mă plimb, ci să muncim. Primul obiectiv este calificarea în play-off, după care în iarnă vom evalua şi vom face transferuri de jucători în continuare. Lucrăm şi în prezent să transferăm noi jucători. Timpul este scurt, iar din păcate oferta pe piaţă nu este atât de mare. Vrem jucători cam pentru toate posturile", a declarat Claudiu Niculescu, într-o conferinţă de presă.

Claudiu Niculescu îi va avea secunzi pe Cornel Dobre şi Mugur Cornăţeanu, iar preparator fizic a fost propus Ovidiu Chiribici. Poli Iaşi a fost antrenată înainte de Costel Enache. 

Niculescu are în palmares o Cupă a României şi o Supercupă a României, trofee câştigate în 2017 cu FC Voluntari. 

Ce transferuri a mai bifat Poli Iaşi

Politehnica Iaşi îşi doreşte revenirea în prima ligă! Echipa avea acest obiectiv şi în sezonul trecut, când sub comanda lui Costel Enache nu au reuşit să prindă nici măcar play-off-ul din Liga 2. Astfel că, schimbarea antrenorului era inevitabilă.

Politehnica Iaşi a bifat primele mutări ale campaniei de transferuri gândită pentru promovare. Stoperul Răzvan Tincu şi mijlocaşul Gabriel Vaşvari, de la Sepsi Sfântu Gheorghe, vor veni în Copou. De asemenea, atacantul David Ciubăncan şi-a dat acordul, o lasă pe Lipova şi se alătură echipei lui Claudiu Niculescu. 

  • Două milioane de euro este suma pe care Poli Iaşi o primeşte în acest an de la Primăria Iaşi.

Poli Iaşi a transferat doi fotbalişti importanţi de la Sepsi! Mutări pentru promovarea în Liga 1

viewscnt
Articole similare