Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele cuvinte ale lui Rachid Bouhenna după transferul la FCSB: ”Speram să mă oferteze. Nu vreau să spun că a fost o greşeală că nu am venit de anul trecut, dar...” | VIDEO

Primele cuvinte ale lui Rachid Bouhenna după transferul la FCSB: ”Speram să mă oferteze. Nu vreau să spun că a fost o greşeală că nu am venit de anul trecut, dar...” | VIDEO

FCSB

Comentarii

FCSB a oficializat venirea lui Rachid Bouhenna (30 de ani) la club, în urma aventurii ratate a algerianului la CFR Cluj. După ce a fost prezentat de noua echipă, apărătorul central a oferit un prim interviu şi a discutat despre motivele pentru care a venit la Bucureşti.

Dorit de FCSB în perioada în care era la Sepsi, Rachid Bouhenna a ajuns la Bucureşti de abia în această vară, în urma unui sezon petrecut la CFR Cluj.

Adus de Marius Şumudică în Gruia, apărătorul algerian nu a fost pe placul lui Dan Petrescu şi a fost tras pe linie moartă după revenirea ”Bursucului” la club.

Fără un viitor la Cluj, Bouhenna a făcut pasul la FCSB, care trece printr-o oarecare criză în centrul apărării, din pricina accidentării lui Cristea, fiind prezentat marţi.

Fundaşul de 30 de ani a oferit şi primele cuvinte după ajungerea la noua echipă, discutând despre motivele pentru care a semnat şi obiectivele pe care şi le propune.

Primele cuvinte ale lui Rachid Bouhenna după transferul la FCSB

Am început antrenamentele cu echipa dimineaţa, a fost foarte bine, sunt fericit. Am făcut treabă bună cu preparatorul fizic şi sper că va fi un sezon mare pentru noi în campionat şi în Europa.

Speram ca FCSB să facă o ofertă pentru mine, a fost greu pentru mine sezonul trecut, toată lumea ştie cum a fost pentru mine acolo, la CFR. Sunt fericit, sunt mulţumit pentru club.

FCSB e un club mare, cu istorie, aici e presiune, e important pentru mine. Şi suporterii sunt incredibili, tot timpul în spatele echipei.

E un oraş foarte bun aici şi am vrut să rămân în România. Mă simt bine aici, am jucat pentru trei echipe, am stat la Braşov, la Cluj, la Bucureşti, sunt fericit să stau aici.

Nu vreau să spun că a fost o greşeală să nu am venit de anul trecut, pentru că am luat titlul, sunt fericit, dar a fost greu pentru mine ultimul an şi am avut un interes de aici când eram la Sepsi şi cred că ce a fost în trecut nu mai contează.

Sunt foarte fericit şi sper că va fi bine pentru mine şi pentru toată lumea de aici”, a declarat Rachid Bouhenna, pentru FCSB TV.

Afla mai multe despre: rachid bouhenna 

viewscnt
Articole similare