Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a retras din activitate, dar este dispus să revină pe gazon pentru Dinamo! Fostul căpitan al ”câinilor”: ”Dacă e nevoie, mă apuc iar” | EXCLUSIV

S-a retras din activitate, dar este dispus să revină pe gazon pentru Dinamo! Fostul căpitan al ”câinilor”: ”Dacă e nevoie, mă apuc iar” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie la finalul sezonului de abia încheiat, după ce a pierdut barajul de promovare / menţinere cu U Cluj. În viitoarea stagiune, ”câinii” vor evolua, în cel mai bun caz, în Liga 2 şi ar putea avea nevoie de ajutorul foştilor jucători pentru a reveni în prima divizie.

Dinamo a retrogradat în Liga 2 la finalul sezonului de abia încheiat şi se pregăteşte pentru prima stagiune în afara primei divizii din istoria de 74 de ani a clubului.

În urma înfrângerii din barajul de promovare / menţinere, majoritatea jucătorilor au decis să părăsească clubul, motivaţi şi de incertitudinea din jurul echipei.

Deşi ar trebui să evolueze în Liga 2 sezonul viitor, există şanse ca Dinamo să se desfiinţeze din pricina problemelor financiare, caz în care s-ar pune bazele unei noi echipe.

Cum a făcut-o şi Rapid după dezastrul din urmă cu şase ani, o formaţie ”phoenix” ar lua-o de la capăt din Liga 4, iar acesteia i s-ar putea alăture fostele glorii ale clubului.

Cosmin Moţi, fostul căpitan al lui Dinamo, a dezvăluit, într-un interviu cu Orange Sport, că ar fi dispus să se reapuce de fotbal dacă va fi nevoie de el în al patrulea eşalon.

S-a retras din activitate, dar este dispus să revină pe gazon pentru Dinamo

Nu ştiu, găseşti... asta vă spun, trebuie făcut un proiect serios, trebuie ştiut de la început ce facem, cum facem, unde facem şi cu cine facem.

Părerea mea e că, dacă se începe din divizia a patra sau de unde se începe un proiect serios, cred că o să fie oameni care o să susţină financiar echipa, o să fie jucători dinamovişti care ar veni să ajute.

Şi, de ce nu, până să ajungă Dinamo din nou în prima ligă, poate dă Dumnezeu şi avem şi stadion nou. Şi aşa proiectul şi numele Dinamo ar fi mult mai atractive pentru anumiţi investitori.

Dar, în momentul de faţă, Dinamo practic nu are nimic, stadionu nu are, bază de cantonament are şi nu are, că nu ştim a cui e baza de cantonament, jucători are şi nu are, investitori... nu ştiu cine e în afară de oameni care adună bani prin programul DDB, nu ştiu care mai dau bani, acţiunile nu se ştie la cine sunt, câte sunt, cum sunt.

Şi atunci, aşa, cum ar putea un investitor bun să vină să arunce cu bani într-o echipă care momentan are milioane de euro datorii şi nici alea nu ştiu dacă sunt cunoscute de toată lumea.

(n.r. te-ai duce să joci la Dinamo în Liga 4?) Nu ştiu dacă aş mai putea, dar cred că da. Nu m-am mai antrenat de un an de zile, dar dacă aş putea să îi ajut şi dacă ar fi nevoie m-aş apuca iar”, a declarat Cosmin Moţi, pentru Orange Sport.

Vândut lui Ludogorets de Dinamo în 2012, pentru o sumă de peste un milion de euro, Cosmin Moţi a petrecut ultimii nouă ani din carieră în Bulgaria, înainte de a se retrage în 2021 şi a deveni directorul tehnic al echipei din Razgrad.

Afla mai multe despre: cosmin moţi 

viewscnt
Articole similare