Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Fotbalistul ofertat de Dinamo pentru Liga 2: "Am discutat cu nişte oameni de pe lângă echipă"

EXCLUSIV | Fotbalistul ofertat de Dinamo pentru Liga 2: "Am discutat cu nişte oameni de pe lângă echipă"

Dinamo București

Comentarii

Alexandru Răuţă (30 de ani) şi-a reziliat contractul cu Dinamo recent, deşi a primit ofertă din partea "câinilor" pentru a juca în Liga 2. Mijlocaşul, care a purtat şi banderola de căpitan la Dinamo, are oferte din străinătate şi din România şi a anunţat că vrea să ia decizia cea mai bună.

Dinamo l-a ofertat pe Alexandru Răuţă, fotbalist care a retrogradat cu echipa, să evolueze alături de "câini" şi în Liga 2, dar a primit un refuza din partea acestuia.

EXCLUSIV | Fotbalistul ofertat de Dinamo pentru Liga 2: "Am discutat cu nişte oameni de pe lângă echipă"

Retrogradată în Liga 2 pentru prima dată în istorie, Dinamo are nevoie de jucători cu care să atace promovarea înapoi în Liga 1 încă din primul an. Alexandru Răuţă a fost ofertat să rămână la Dinamo şi în Liga 2, însă a refuzat propunerea "câinilor" şi vrea să încerce o altă aventură.

"Da, am vorbit cu nişte oameni de afaceri de pe lângă echipă, dar am vrut să mă opresc aici. Au fost 3 ani, 3 ani frumoşi, păcat că s-a terminat urât acest an, dar nu regret cu nimic că am fost la Dinamo. Ştiu că am dat totul, plec cu un gust amar că am retrogradat, dar pe altă parte ştiu că am făcut tot ce a depins de mine. Sunt cu inima curată, poate în anumite meciuri atât s-a putut", a spus Alexandru Răuţă.

Oferte din străinătate şi din Liga 1

Chiar dacă a retrogradat cu Dinamo, Alexandru Răuţă vrea să rămână în circuit în Liga 1, deşi spune că are "ceva discuţii" şi din străinătate. "Să vedem unde mă voi duce, de două zile am reziliat cu Dinamo şi am câteva oferte, dar vreau să fac alegerea cea mai bună. Am câteva oferte din ţară şi afară nişte discuţii, dar mai stau 2-3 zile maximum şi mă voi gândi unde mă voi duce. Este mai bine acasă, dar şi afară ştiţi, foarte bine, că sunt alţi bani", a spus Alexandru Răuţă, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: dinamorautaofertaliga 2exclusiv 

viewscnt
Articole similare