Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Răuţă, detalii despre situaţia de la Dinamo: ”Le-am spus că pot să îmi dea banii în 2023!” Ce şanse crede că are echipa să promoveze EXCLUSIV

Alexandru Răuţă, detalii despre situaţia de la Dinamo: ”Le-am spus că pot să îmi dea banii în 2023!” Ce şanse crede că are echipa să promoveze EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Alexandru Răuţă a acordat un interviu în exclusivitate pentru Orange Sport.

Fotbalistul a făcut parte din lotul lui Dinamo, care a suferit sezonul trecut retrogradarea istorică în Liga 2. Dinamo a retrogradat, la finalul lunii trecute, în Liga a II-a, după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj, scor general 1-3, după 0-2 în tur şi scor 1-1 în retur. Dinamoviştii vor evolua în eşalonul secund pentru prima dată de la înfiinţarea clubului, în 1948.

Alexandru Răuţă a vorbit despre situaţia din interiorul lui Dinamo. El a spus că a renunţat la un salariu şi a decis ca restul banilor să îi primească în 2023, când situaţia va fi mai stabilă la echipa din Ştefan cel Mare. 

”Le-am spus că pot să îmi dea banii în 2023!”

”Susţin că pot promova, dar trebuie să vină cineva cu bani, iar noi, cei mai vechi, am renunţat la o parte din bani să ajutăm clubul. Eu am renunţat la un salariu, iar celelalte salarii pe care le aveam le-am spus să mi le dea la anul, în 2023. Am ajutat cât am putut clubul, ştiu că alţi colegi care mai aveau contract au renunţat la 2-3 salarii, fiecare cum a avut contractul.  

Eu, acum, în iunie, terminam contractul şi puteam să plec gratis şi puteam să-mi iau toţi banii, dar am zis să ajut şi clubul, să-i las până la anul cu banii că înţeleg situaţia şi sper să se regleze.

Nici când am avut contract nu eram sigur că o să-mi iau banii, dar acum? Nu mi-e teamă de nimic, aşteptăm până la anul. Vedem ce se va întâmpla, sper să vină un sponsor, să continuăm drumul, Zăvăleanu îşi face bine treaba şi vor atrage sponsori pentru că Dinamo atrage şi anul acesta e un culoar bun pentru a promova.

Ştiu că au plecat 5-6 români, jucători de bază care eram. Am înţeles că nu mai vor să rămână nici străinii. Doar de Moura ce am vazut că ar mai vrea să rămână, în rest chiar nu ştiu. Nu am luat legătura cu nimeni, dar pe început de sezon cred că se vor baza pe copii, pe cei care au rămas. Vor trebui aduşi jucători buni fiindcă Liga 2 nu e ca Liga 1. Este mult mai greu la Liga a doua, e un alt fotbal şi e altceva”, a spus Alexandru Răuţă, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: dinamo-liga 2-răuţă 

viewscnt
Articole similare