Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de Yokohama a dezvăluit motivul pentru care n-a ajuns la FCSB

Un jucător de Yokohama a dezvăluit motivul pentru care n-a ajuns la FCSB

Superliga

Comentarii

Quenten Martinus a dezvăluit într-un interviu pentru voetbalzone.nl motivul pentru care nu s-a transferat la FCSB sau Dinamo, cluburi care l-au dorit. Fostul mijlocaş al lui FC Botoşani joacă în prezent în Japonia, la Yokohama.

Quenten Martinus a fost unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali i-a dorit la FCSB. Însă transferul nu s-a realizat. De asemenea, mijlocaşul din Curacao a fost şi pe lista lui Dinamo. Din nou, transferul nu s-a făcut. Până la urmă, FC Botoşani a ajuns să-l vândă în Japonia, la Yokohama Marinos. Mijlocaşul de 26 de ani spune însă că a făcut cea mai bună alegere:  

”Aş fi putut să merg la FCSB. Mai aveam oferte din Azerbaijan şi Dinamo. Putea fi un pas înainte pentru mine. Dar tot ce fac în viaţa mea, 100% trebuie să fie bine pentru mine. Altfel, nu are niciun sens. Mi-ar plăcea un club care chiar mă vrea cu adevărat, nu să fiu împins să merg acolo. Nu m-am simţit aşa (n.r. nu s-a simţit dorit de FCSB şi Dinamo). Ba mă doreau, ba nu mă doreau”, a declarat Quenten Martinus pentru voetbalzone.nl.

Martinus n-a rămas cu o impresie foarte bună despre Botoşani. Pus să compare cu locul în care locuieşte acum, Yokohama, acesta spune că Botoşani este un oraş rupt de civilizaţie: ”A fost cel mai rău lucru în care puteai să stai, Botoşani este aproape de graniţa cu Moldova. Eram la două ore distanţă de civilizaţie, cu maşina. Trebuia să mergi la Iaşi şi de acolo poţi să zbori spre Bucureşi”.

În acest sezon, Martinus a avut 28 de apariţii pentru Yokohama Marinos, a marcat de 5 ori şi a reuşit 7 assist-uri.

Afla mai multe despre: quenten martinusfc botosaniyokohama 

viewscnt
Articole similare