Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Gigi Becali, negocieri avansate cu un jucător din naţionala Georgiei. Cine este Solomon Kvirkvelia

ALERTĂ | Gigi Becali, negocieri avansate cu un jucător din naţionala Georgiei. Cine este  Solomon Kvirkveliagalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali vrea să transfere la FCSB un jucător din naţionala Georgiei.

Patronul FCSB caută să întărească lotul în această vară, după un nou sezon în care bucureştenii au ratat titlul.

Punctul sensibil al FCSB-ului îl reprezintă centrul apărării, de unde au plecat Miron şi Vinicius, iar Iulian Cristea va lipsi în jur de 6 luni.

Gigi Becali, negocieri avansate cu un jucător din naţionala Georgiei. Cine este Solomon Kvirkvelia

Toni Petrea are mari bătăi de cap din cauza fundaşilor centrali. În acest moment, singurul fundaş central de meserie pe care FCSB îl are în lot este Iulian Cristea, care s-a accidentat însă grav la naţională şi va lipsi câteva luni.

Acolo mai poate juca şi Ovidiu Popescu, dar ar fi o soluţie de avarie. Drept urmare, Gigi Becali a declanşat ”vânătoarea” de fundaşi centrali.

FCSB a ajuns deja la un acord cu Rachid Bouhenna, care s-a despărţit de CFR Cluj şi s-a înţeles cu FC Botoşani pentru Joyskim Dawa. În ultimul caz, lipseşte însă acordul jucătorului.

Însă Gigi Becali poartă negocieri şi cu alţi fundaşi centrali. Patronul FCSB a dezvăluit că poartă discuţii cu un fundaş central din naţionala Georgiei, care are 1.96 metri înălţime.

”Mai am un grec şi un georgian de echipa naţională a Georgiei, 1.96 m şi un grec înalt. V-am spus, noi aici am fost deficitari la fundaşii centrali, e greu să câştigi campionatul fără. N-am avut deloc”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Cel care se potriveşte descrierii făcute de Gigi Becali este Solomon Kvirkvelia, un fundaş central cu 45 de selecţii în naţionala Georgiei.

Solomon Kvirkvelia are 30 de ani şi ultima oară a jucat pentru FC Garga, în Georgia, iar în această vară a devenit liber de contract, un criteriu esenţial pentru Gigi Becali.

Solomon Kvirkvelia şi-a început cariera în ţara natală, la T.S. Academi şi, la vârsta de 18 ani, a semnat cu echipa a doua a lui Zenit Sankt Petersburg.

A mai jucat de-a lungul carierei la Rubin Kazan, Neftekhimik, Lokomotiv Moscova, Rotor Volgograd şi Metalist Harkov. De-a lungul carierei, a adunat 186 de meciuri în campionatul Rusiei, cele mai multe pentru Rubin Kazan.

Kvirkvelia este cotat la un milion de euro şi cea mai mare sumă de transfer care s-a plătit pentru el a fost în vara lui 2017, când Lokomotiv Moscova a plătit 2,5 milioane de euro pentru transferul de la Rubin Kazan.

Afla mai multe despre: solomon kvirkvelia 

viewscnt
Articole similare