Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi l-a transferat la Farul Constanţa pe fostul fundaş al lui Dinamo Bucureşti! A fost aproape şi de Rapid Bucureşti

Gică Hagi l-a transferat la Farul Constanţa pe fostul fundaş al lui Dinamo Bucureşti! A fost aproape şi de Rapid Bucureşti

Farul Constanța

Comentarii

Fundaşul central Mihai Popescu este de marţi noul jucător al formaţiei Farul Constanţa, după ce a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani.

Fundaşul central Mihai Popescu a semnat cu Farul

În vârstă de 29 de ani (7 mai 1993) şi 1,88m, Mihai Popescu a mai evoluat în carieră pentru Dinamo, Dunărea Călăraşi, FC Voluntari, St. Mirren (Scoţia), Hearts of Midlothian (Scoţia). 

Mihai Popescu a plecat de la Dinamo în toamna anului 2020, după ce Cosmin Contra l-a trimis la echipa secundă, în perioada în care spaniolii din conducere au adus străini pe bandă rulantă. Fundaşul central român a părăsit Liga 1 cu direcţia Scoţia, unde a semnat cu Hearts.

Acum, el a revenit în România, dar nu la Dinamo Bucureşti, ci la Farul Constanţa, unde Gică Hagi îl va folosi în centrul apărării. 

În palmaresul său figurează Cupa Ligii câştigată cu Dinamo în 2017 şi Supercupa României obţinută cu FC Voluntari în 2017.

Mihai Popescu a fost ofertat de Rapid

Înainte de a doua sa aventură din Scoţia, unde a mai jucat la St. Mirren, Mihai Popescu a recunoscut că a fost ofertat de Rapid Bucureşti, club care se afla în Liga 2 la acea vreme.

"Am avut această ofertă de la Rapid. Dar chiar dacă a fost la liga a doua (n.r. - din Scoţia), unde am mers, am preferat să merg în altă ţară. Cunoşteam campionatul şi zic eu că a fost o opţiune mai importantă pentru mine şi o alegere destul de bună", declara jucătorul. 

 

 

Afla mai multe despre: mihai popescu 

viewscnt
Articole similare