Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Maşina de 2 mil. € a lui Cristiano Ronaldo, făcută praf de un angajat. A intrat cu ea într-un zid. Cum arată acum automobilul

FOTO | Maşina de 2 mil. € a lui Cristiano Ronaldo, făcută praf de un angajat. A intrat cu ea într-un zid. Cum arată acum automobilulgalerie foto

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Una dintre maşinile super sport din colecţia lui Cristiano Ronaldo a fost izbită de un zid al unei case din Mallorca. La volan s-ar fi aflat unul dintre bodyguarzii starului portughez.

Unul dintre bolizii lui Cristiano Ronaldo, un Bugatti Veyron în valoare de aproape două milioane de euro, a fost implicat într-un accident în Palma de Mallorca, acolo unde starul portughez se află în vacanţă.

Automobilul a lovit puternic peretele unei case şi a suferit avarii destul de serioase. Din primele informaţii, la volan se afla unul dintre bodyguarzii lui Cristiano Ronaldo.

Maşina de două milioane de euro din colecţia lui Cristiano Ronaldo a fost făcută praf de un angajat

The Sun scrie că maşina super sport, model Bugatti Veyron, a izbit zidul unei case după ce şoferul a pierdut controlul. Cristiano Ronaldo nu se afla în maşină şi aceasta era condusă de unul dintre bodyguarzii săi.

Momentan, n-au fost publicate date despre identitatea şoferului sau dacă acesta avea alcoolemie. Automobilul a suferit avarii destul destul de grave în urma impactului, însă, din fericire, nimeni nu a fost rănit.

CLICK AICI PENTRU FOTO CU MAŞINA AVARIATĂ!

Potrivit The Sun, şoferul şi-a recunoscut vina, dar i-a lăsat pe alţi angajaţi ai lui Cristiano Ronaldo să-i primească pe poliţiştii care au venit la faţa locului.

”Maşina s-a izbit de un perete, dar au existat doar pagube materiale. Nimeni nu a fost rănit, iar şoferul şi-a asumat întreaga responsabilitate pentru ceea ce s-a întâmplat.

Informaţiile despre cine s-a aflat la volan şi despre ceea ce s-a întâmplat sunt înregistrate într-o bază de date a poliţiei şi sunt disponibile pentru instanţă sau pentru poliţişti, în cazul în care trebuie efectuată o anchetă suplimentară”, a povestit o sursă pentru The Sun.

O altă sursă a povestit pentru The Sun ce s-a întâmplat: ”Accidentul a avut loc pe un drum secundar, în apropiere de spitalul Joan March. Maşina pare a fi ieşit de pe şosea şi a lovit un perete care face parte din protecţia unei case care are rezervor de gaze în spate.

Se pare că în acel moment conducea un angajat al lui Cristiano, nu Cristiano. Cu siguraţă el n-a fost la faţa locului când au venit poliţiştii”.

Un împătimit al automobilelor, Cristiano Ronaldo deţine o colecţie evaluată la aproximativ 20 de milioane de euro. Pe lângă modelul Veyron implicat în accident, starul lui Manchester United deţine şi un Bugatti Centodieci, o super maşină care a fost produsă în doar 10 exemplare şi care costă 8,5 milioane de lire sterline.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ronaldo 

viewscnt
Articole similare