Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie la FCSB! Ce se întâmplă cu transferul fotbalistului care a primit ”ofertă de 10 milioane de euro de la Tottenham” | EXCLUSIV

Răsturnare de situaţie la FCSB! Ce se întâmplă cu transferul fotbalistului care a primit ”ofertă de 10 milioane de euro de la Tottenham” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a oferit explicaţii în legătură cu transferurile dorite de FCSB, după ce formaţia roş-albastră a prezentat doi noi fundaşi, marţi. Managerul general al trupei bucureştene a oferit ultimele detalii în legătură cu venirea lui Solomon Kvirkvelia, apărătorul georgian dorit de vicecampioană.

Odată cu plecările lui Vinicius, Andrei Miron şi Dragoş Nedelcu şi accidentarea lui Iulian Cristea, FCSB a rămas cu un singur fundaş central în lot, Denis Haruţ.

Gigi Becali a realizat că are nevoie de întăriri în apărare şi s-a pus pe făcut transferuri: marţi, roş-albaştrii au anunţat venirile a doi noi stopperi.

Rachid Bouhenna a fost prezentat oficial de FCSB, în timp ce Joyskim Dawa a fost prezentat oficial de Gigi Becali, la palatul latifundiarului.

În urma venirilor celor doi, echipa pregătită de Toni Petrea mai are nevoie de un singur fundaş central, dar nu îl va mai transfera pe Solomon Kvirkvelia, apărătorul central dorit de bucureşteni.

S-a spus că va fi o reală lovitură dacă FCSB îl va aduce la club pe acesta, dar MM Stoica a afirmat că mutarea a picat, din pricina venirii lui Dawa.

MM Stoica insista pentru venirea fotbalistului pentru care Lokomotiv Moscova ar fi refuzat o ofertă de 10 milioane de euro, dar patronul FCSB-ului a preferat varianta Dawa.

Răsturnare de situaţie la FCSB

Nu mai e în vizor. Eu îl ştiam pe Kvirkvelia de când a jucat la Rubin kazan, de foarte mulţi ani. Lokomotiv Moscova avusese ofertă de 10 milioane de euro pentru el, de la Tottenham, şi a cerut 15.

Bine, a fost vârful lui, acum (n.r. transferul la FCSB) a picat, pentru că era un efort financiar, poate că mai aducem unul, dar fără efort financiar. pentru Kvirkvelia era efort financiar.

De ce e ajuns în Georgia? El a plecat la Metalist Harkov şi când a început războiul în Ucraina... ştii că toţi au fost liberi să plece.

Omul a vrut să joace... joacă şi acum, campionatul e în desfăşurare în Georgia, joacă la Gagra (n.r. echipă nou-promovată, aflată pe penultimul loc în campionat).

Dacă va mai fi o discuţie să aducem pe cineva, avem o variantă, chiar făcusem ofertă şi aşteptam răspuns, acum dacă răspunsul va fi pozitiv...

Nu vorbesc de georgian, vorbesc de altcineva, un fundaş grec, de 1,92 metri”, a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

În prezent, Solomon Kvirkvelia este cotat la un milion de euro de transfermarkt. 45 de partide a însumat fundaşul în tricoul naţionalei Georgiei.

Afla mai multe despre: solomon kvirkvelia 

viewscnt
Articole similare