Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost ofertat de Leicester City, acum negociază cu FCSB. Super lovitura pe care Gigi Becali este aproape să o dea pe piaţa transferurilor

A fost ofertat de Leicester City, acum negociază cu FCSB. Super lovitura pe care Gigi Becali este aproape să o dea pe piaţa transferurilor

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a ofertat un jucător pentru care Leicester City a făcut o propunere de 10 milioane de euro.

FCSB a început să se mişte pe piaţa transferurilor şi Gigi Becali se concentrează în această perioadă să rezolva problemele din centrul apărării.

În plină campanie de transferuri, Gigi Becali a ofertat un jucător care a fost dorit şi de Leicester City, însă fotbalistul a refuzat atunci să semneze cu echipa din Premier League.

Leicester i-a făcut ofertă în trecut, acum este aproape de FCSB

Gigi Becali este aproape să dea o lovitură interesantă pe piaţa transferurilor. Patronul FCSB a dezvăluit că se află în negocieri avansate cu mai mulţi jucători.

Printre ei se află şi unul care în trecut a fost dorit de Leicester City, care a făcut atunci o ofertă de 10 milioane de euro.

Este vorba despre fundaşul Solomon Kvirkvelia, care joacă pentru naţionala Georgiei şi care acum este foarte aproape de FCSB: ”Mai am un grec şi un georgian de echipa naţională a Georgiei, 1.96 m şi un grec înalt”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Solomon Kvirkvelia a fost unul dintre cei mai promiţători jucători ai Georgiei şi şi-a petrecut mare parte din carieră la echipele din Rusia, în special la Rubin Kazan şi Lokomotiv Moscova.

În vara lui 2017, Leicester City, fostă campioană a Angliei, era în căutarea unui fundaş central cu prestaţii solide. Scouterii l-au prezentat pe Solomon Kvirkvelia, care atunci juca la Lokomotiv Moscova.

Englezii au intrat în contract cu omologii de la Lokomotiv Moscova şi au făcut o ofertă de 10 milioane de euro pentru transferul lui Solomon Kvirkvelia, scrie leicestermercury.co.uk.

Însă cei de la Leicester City au avut parte de un răspuns surprinzător. Kvirkvelia n-a dorit transferul în Premier League şi a transmis că şi-ar dori să continue o perioadă la Lokomotiv Moscova.

În vara lui 2019, cei de la Leicester au fost din nou în căutarea unui fundaş central, după ce l-au vândut pe Harry Maguire la Manchester United la Manchester United, în schimbul a 80 de milioane de euro.

Mamuka Dzugheli, agentul lui Solomon Kvirkvelia, a încercat atunci să-l propună pe fundaş la Leicester City:

”Are 27 de ani (n.r. acum are 30 de ani), nu renunţă şi cred că va pleca la timp. El ar vrea să meargă la Leicester. Kvirkvelia ştie ce calităţi are şi crede că va primi oferte foarte bune”, a spus Mamuka Dzugheli în vara lui 2019.

Numai că, de această dată, Leicester City n-a mai fost interesată de transferul lui Solomon Kvirkvelia. Fundaşul aflat acum în negocieri cu FCSB a mai stat la Spartak Moscova până în vara lui 2021, când a rămas liber de contract.

Ulterior, a semnat cu Metalist Harkov, de unde a plecat în luna aprilie a acestui an, după ce Rusia a atacat Ucraina. Ca soluţie de avarie, Kvirkvelia a semnat cu FC Garga, din Georgia şi în această vară a devenit liber de contract.

Afla mai multe despre: solomon kvirkvelia,  

viewscnt
Articole similare