Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, la un pas să-l transfere pe Dawa! "A zis că e impresarul aici şi că pleacă". Ultimele detalii despre transferul dorit de Gigi Becali la FCSB

CFR Cluj, la un pas să-l transfere pe Dawa! "A zis că e impresarul aici şi că pleacă". Ultimele detalii despre transferul dorit de Gigi Becali la FCSB

CFR Cluj

Comentarii

Joyskim Dawa (26 de ani) a în drum spre Bucureşti, unde, în mod normal, va semna cu FCSB. Gigi Becali a anunţat că CFR Cluj a fost la un pas de a semna cu fundaşul camerunez.

Dawa, la un pas de CFR Cluj! Gigi Becali a intervenit

Părerile sunt împărţite la FCSB în privinţa lui Dawa. În timp ce Mihai Stoica e de părere e deficitar pe jocul de construcţie, Gigi Becali a insistat pentru el. De altfel, finanţatorul s-a mişcat rapid atunci când a auzit că CFR Cluj e la un pas de a-l transfera de la FC Botoşani. 

"Nu s-a complicat nimic cu Dawa. Vreau să spun că aveam o convenţie cu Rotaru. Problema a fost că l-am lăsat trei săptămâni (n.r. - pe finanţatorul Universităţii Craiova) şi a venit şi a zis că e impresarul aici şi că pleacă la Cluj (n.r. - la CFR). Decât să plece la Cluj, am zis că-l iau eu. Am semnat cu Botoşani repede, că semna în noaptea aia cu Clujul. 

Acum e în drum spre Bucureşti. Eu i-am spus în mare contractul. De la 4.000 de euro vine la 12.000 de euro. Dacă vrea, foarte bine. Dacă vrea mai mult, mai am un grec şi un georgian de echipa naţională a Georgiei, 1.96 m şi un grec de 1.92 m", a declarat Gigi Becali la Pro Arena

După ce FC Botoşani şi FCSB s-au înţeles asupra sumei de transfer, în jur de 350.000 de euro, afaceristul a pus presiune pe apărătorul central. 

"V-am spus, noi aici am fost deficitari la fundaşii centrali, e greu să câştigi campionatul fără. N-am avut deloc. 

Dawa vine şi semnează contractul. Nu mai are de ales. Noi între cluburi am semnat. Are două soluţii, rămâne la Botoşani un an, ori semnează cu mine. 

La CFR nu mai poate ajunge, doar peste un an. Să stea la Botoşani şi se duce la CFR după. Botoşani a semnat pentru el acum cu noi, nu mai poate semna cu CFR. Faci două contracte de transfer?", a adăugat finanţatorul FCSB, Gigi Becali. 

 

 

Afla mai multe despre: gigi becalidawatransfer fcsbtransfer cfr cluj 

viewscnt
Articole similare