Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer la FCSB. Dawa a semnat cu vicecampioana României. Ce salariu va avea şi ce clauză de reziliere uriaşă i-a pus Becali

Un nou transfer la FCSB. Dawa a semnat cu vicecampioana României. Ce salariu va avea şi ce clauză de reziliere uriaşă i-a pus Becaligalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a mai bifat un transfer după venirea lui Rachid Bouhenna. Roş-albaştrii au bătut palma cu Joyskim Dawa, fundaşul central venit de la FC Botoşani

"Dawa a semnat cu FCSB pentru două sezoane plus opţiune de prelungire pe încă trei. Suma de transferuri o ştiţi de la Iftime. Salariu e cât a vrut el şi are clauză de reziliere de 20 de milioane de euro. Am scris că vreau să iau 20 de milioane pe el. Tavi Popescu face 50, 100 de milioane de euro. El are încredere şi gata.

Eu iau 20 de milioane de euro pe el. El e la echipa naţională. În primul rând, cât i-am dat lui Iftime, eu scot banii de la naţională. El va merge la Campionatul Mondial şi îmi iau banii înapoi. Numai de acolo îmi scot banii. În al doilea rând, e mai greu să găseşti un fundaş central. Eu îl luam de mult timp, dacă nu mă influenţau alţii

Am avut o convenţie cu Rotaru. Dacă el vrea un jucător, eu nu mă bag. Eu am vrut să îl iau de mult. M-a sunat şi a zis că are o convenţie, au negociat ce au negociat, am stat trei săptămâni, i-a dat Botoşani ultimatum, eu i-am spus că nu mă bag.

Într-o seară m-a sunat finul meu care mi-a spus că impresarul lui Dawa negociază cu CFR şi am zis că mai bine îl iau eu decât să îl ia CFR. La 11- 12 noaptea am semnat, am semnat pe loc" , a declarat Gigi Becali.


Fundaşul central de la FC Botoşani a ajuns deja la Bucureşti, alături de impresarul Florin Vulturar, şi a mers direct la palatul lui Gigi Becali. Cei doi pun la punct ultimele detalii înainte ca Dawa să semneze cu FCSB. De altfel, la întâlnirea din Aleea Alexandru este prezent şi oficialul roş-albaştrilor, Valeriu Argăseală.

  • 650 de mii de euro valorează Dawa, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

FCSB l-a dorit pe Dawa şi în perioada de transferuri din iarnă, dar nu s-a ajuns la niciun acord la momentul respectiv.

Internaţional cu nouă selecţii în prima reprezentativă a Camerunului, Joyskim Dawa a evoluat în 30 de meciuri în sezonul trecut la Botoşani, în Liga 1. A marcat trei goluri şi a oferit o pasă decisivă.

Dawa, propus la Ludogoreţ

Interesant este că, în această perioadă, Joyskim Dawa a fost propus şi la Ludogoreţ. Sursele Orange Sport susţin că FC Botoşani a încercat să-l vândă în Bulgaria, dar şefii lui Ludogoreţ n-au considerat că este un fundaş care ar putea ajuta echipa, astfel că l-au refuzat.

Până la urmă, Dawa a fost direcţionat înspre FCSB, unde sunt şanse mari să ajungă. Mai ales că Gigi Becali susţine că i-a oferit un salariu lunar de 12.000 de euro, în condiţiile în care la FC Botoşani câştiga 4.000 de euro pe lună.

”Vreau să spun că aveam o convenţie cu Rotaru. Probelma a fost că l-am lăsat 3 săptămâni şi mi-a zis că e impresarul acolo şi că pleacă la Cluj. Decât să plece la Cluj, am zis că-l iau eu.

Am semnat cu Botoşani repede, că semna în noaptea aia cu Clujul. Acum e în drum spre Bucureşti. Eu i-am spus în mare contractul. De la 4.000 vine la 12.000. Dacă vrea, foarte bine”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare