Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gestul lui Gigi Becali care l-a amuzat pe Joyskim Dawa! Reacţie incredibilă a patronului FCSB-ului după a fost întrebat dacă îl va înlocui pe Toni Petrea

VIDEO | Gestul lui Gigi Becali care l-a amuzat pe Joyskim Dawa! Reacţie incredibilă a patronului FCSB-ului după a fost întrebat dacă îl va înlocui pe Toni Petrea

FCSB

Comentarii

Marţi, Gigi Becali l-a prezentat pe Joyskim Dawa la palat, în urma venirii acestuia de la FC Botoşani. În cadrul unei conferinţe de presă, latifundiarul a răspuns mai multor întrebări şi a avut o reacţie care a stârnit până şi amuzamentul noului său jucător.

În urma plecărilor lui Andrei Miron, Vinicius şi Dragoş Nedelcu şi accidentarea lui Iulian Cristea, FCSB a rămas descoperită în centrul apărării.

Denis Haruţ era unicul stopper rămas în lot, motiv pentru care Gigi Becali s-a pus pe făcut transferuri, confirmând două veniri marţi.

Transferul lui Rachid Bouhenna a fost anunţat pe canalele oficiale de comunicare ale FCSB-ului, în timp ce Joyskim Dawa a fost prezentat de Becali la palat.

În cadrul unei conferinţe de presă, latifundiarul a vorbit despre venirea internaţionalului camerunez, dar a discutat şi despre alte subiecte.

Gigi Becali a fost întrebat despre situaţia contractuală a lui Toni Petrea, în ciuda faptului că MM Stoica a confirmat că acesta va continua la FCSB şi sezonul viitor.

Latifundiarul a izbucnit şi a ”lansat” o sticlă prin camera palatului său, stârnind şi amuzamentul lui Joyskim Dawa, probabil neobişnuit cu comportamentul patronului noii sale echipe.

Gestul lui Gigi Becali care l-a amuzat pe Joyskim Dawa

Eu v-am spus de la început, că Toni Petrea... de acum tot vă repet, în toate interviurile, Toni Petrea e antrenor, Toni Petrea nu-l dau afară, că a câştigat campionatul.

L-a câştigat... voi ba Croitoru, ba Reghecampf, ba nu ştiu, tot speculaţi. Treaba voastră, ce să vă fac? Eu ce vă pot fac, dacă v-am spus Toni Petrea şi tot întrebaţi, ce întrebaţi? Pentru ce?

Am discutat, că sunt prieten cu el, dar nu a fost vorba de aşa ceva. Am vorbit cu Reghe şi i-am spus: 'Băi, Reghe, omul a câştigat campionatul, pot să îl dau afară?'.

Sau de exemplu că nici nu a cerut el asta sau eu, vorbeam la modul general, ca el să înţeleagă că am antrenor.

Cum să îl pui pe Toni Petrea acum să fie secund? Nu ai cum, pentru că omul e principal, dacă a luat campionatul”, a declarat Gigi Becali.

Cotat la 650.000 de euro de transfermarkt, Joyskim Dawa a fost achiziţionat de FCSB pentru aproximativ jumătate din această sumă, după ce fusese adus pe gratis de Botoşani în urmă cu un an.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare