Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica dă din casă! Supărat, a dezvăluit numele antrenorului care a semnat cu FCSB în direct: ”E lipsă de respect” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica dă din casă! Supărat, a dezvăluit numele antrenorului care a semnat cu FCSB în direct: ”E lipsă de respect” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, MM Stoica a dezvăluit numele antrenorului care va sta pe banca FCSB-ului sezonul viitor. Managerul general al roş-albaştrilor se supărase după ce Reghecampf fusese întrebat dacă va reveni la echipa bucureşteană, astfel că a dat din casă.

Contractul lui Toni Petrea cu FCSB a expirat la finalul acestui sezon şi se punea problema ca antrenorul să nu mai continue la Bucureşti, după ce îşi ratase obiectivele.

Însă, Gigi Becali, convins că titlul i-a fost furat, a tot afirmat că doreşte să continue cu acelaşi antrenor pe bancă, iar informaţia a fost confirmată oficial de MM Stoica.

Invitat în studioul Orange Sport, managerul general de la FCSB s-a supărat după ce Laurenţiu Reghecampf, care intervenise telefonic în cadrul emisiunii Sport Report, a fost întrebat dacă ar dori să revină la trupa bucureşteană.

Imediat, MM a răbufnit şi a afirmat că este o lipsă de repect faţă de el şi Toni Petrea şi a dezvăluit, în direct, că fostul secund al lui Reghecampf a semnat vineri prelungirea.

MM Stoica dă din casă! Toni Petrea va sta pe banca FCSB-ului şi sezonul viitor

Ce faci? Avem antrenor, ai venit să... a semnat, îţi zic eu, alaltăieri, facem anunţul marţi, nu trebuie să facem anunţul când vreţi voi, facem marţi, când începem pregătirea.

Sunt şi eu aici şi nu e normal să discutaţi... e lipsă de respect faţă de Petrea. Ţi-am spus clar că e făcută şi chiar dacă nu semnase era făcută.

Nu era normal să întrebi, e un pic de lipsă de respect faţă mine şi faţă de Petrea. Chiar dacă nu a fost anunţul, nu era normal să întrebi.

Uite, îţi zic eu acum, anunţ că a semnat Petrea. Era clar că ne-am înţeles, am spus de mai multe ori că ne-am înţeles.

A fost omul plecat, nu am vru să semneze pe mail. Da, a semnat Petrea, cu acelaşi staff, posibil să mai aibă un secund. Un an a semnat.

Nu există obiectiv în contractele noastre cu antrenorii, din moment ce e de un an de zile, se discută de continuare când se termină”, a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare