Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf, detalii din culisele şedinţei cu Mihai Rotaru! Ce îi reproşează patronului: ”Lotul nostru este de locul trei” | EXCLUSIV

Laurenţiu Reghecampf, detalii din culisele şedinţei cu Mihai Rotaru! Ce îi reproşează patronului: ”Lotul nostru este de locul trei” | EXCLUSIV
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a părăsit-o oficial pe Universitatea Craiova. În urma anunţului oltenilor, tehnicianul a intervenit telefonic în cadrul emisiunii Sport Report, de pe Orange Sport, şi a clarificat ce a dus la despărţire şi ce a discutat cu Mihai Rotaru în şedinţa de duminică.

Laurenţiu Reghecampf a părăsit-o oficial pe Universitatea Craiova, a anunţat clubul oltean, duminică, pe reţelele de socializare.

În urma despărţirii, tehnicianul a clarifciat de ce a părăsit proiectul din Bănie după nici măcar un an, după ce s-a contrat cu conducerea Craiovei.

Deşi spune că că nu s-a certat niciodată cu Mihai Rotaru, Reghecampf a dat de înţeles că şi-a dat acordul să plece deoarece nu era mulţumit de nivelul lotului Universităţii.

Duminică, tehnicianul şi patronul s-au întâlnit şi au căzut de comun acord să nu mai continue colaborarea.

Laurenţiu Reghecampf, detalii din culisele şedinţei cu Mihai Rotaru

Ei mergeau în dreapta, eu mergeam în stânga, şi decât să avem discuţii contradictorii, am decis că să ne despărţim este mult mai bine, e lucrul cel mai important.

Am făcut programul de cantonament, am făcut programul de antrenamente, am făcut absolut tot.

Eu cu Mihai nu am avut niciodată discuţii contradictorii, ştiu foarte bine cum trebuie să pui problema atunci când vorbeşti cu un patron, nu spun <<vreau aia>>.

Doar pot să cer, prin intermediul managerului sau a preşedintelui sau direct la patron, pot să spun că mă gândesc că ar fi bine să aducem jucători pe anumite poziţii pentru a fi mai puternici, să fim undeva la nivelul celor două echipe care au fost în faţa noastră, FCSB şi CFR.

Cum văd eu lucrurile, trebuie făcut ceva spre bine pentru a avea la anul o şansă mai mare decât ai avut anul acesta.

Anul acesta am intrat în play-off cu foarte puţine şanse, după care şansele s-au schimbat, mai mult sau mai puţin, pentru că a fost o diferenţă foarte mare de puncte.

Rezultatele sunt cele pe care le vedeţi, locul trei înseamnă că lotul nostru este de locul trei, dacă aveam un lot mai puternic decât cele două, cu siguranţă eram mai sus.

Am avut şi meciuri mai bune, dar am avut şi meciuri în care aveam nevoie de un jucător să decidă meciul, iar pe parcursul campionatului se vede valorea lotului”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare