Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf o părăseşte pe Universitatea Craiova! Tehnicianul se va întâlni cu Mihai Rotaru pentru a stabili termenii despărţirii. Cine îi ia locul

Laurenţiu Reghecampf o părăseşte pe Universitatea Craiova! Tehnicianul se va întâlni cu Mihai Rotaru pentru a stabili termenii despărţirii. Cine îi ia locul
Comentarii

Universitatea Craiova va rămâne fără antrenor.O ruptură a avut loc între Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Rotaru, iar cei doi urmează să se întâlnească pentru a stabili termenii despărţirii. Patronul echipei oltene ar fi decis deja şi cine îi va lua locul antrenorului pe banca tehnică.

Laurenţiu Reghecampf a fost adus pe banca Universităţii Craiova în primele luni ale sezonului de abia încheiat, în urma înfrângerii oltenilor cu Laci (Albania), din prima manşă a celui de al doilea tur preliminar din Conference League.

Marinos Ouzounidis ocupa atunci banca tehnică a Craiovei, dar Mihai Rotaru nu a avut nicio ezitare în a îl demite pe tehnicianul grec în urma eşecului din Albania, care a fost picătura care a umplut paharul.

Încă de la venirea lui Ouzounidis pe bancă, oltenii practicau un fotbal pragmatic, neatractiv, care dădea de obicei roade, dar nu era pe placul fanilor.

Aşadar, în ciuda triumfurilor din Cupa şi Supercupa României, grecul a fost înlocuit de Laurenţiu Reghecampf, cu scopul de a îmbunătăţi atât jocul, cât şi rezultatele echipei.

Fotbaliştii din Bănie au avut nevoie de timp pentru a se adapta la metodele fostului antrenor de la FCSB, dar odată ce au făcut-o, Universitatea Craiova a început să arate ca una dintre cele mai puternice echipe din Liga 1.

Laurenţiu Reghecampf o părăseşte pe Universitatea Craiova

Spre final de sezon, elevii lui Laurenţiu Reghecampf şi-au pierdut din turaţie şi au ajuns să îşi rateze ambele obiective: câştigarea Cupei României şi clasarea pe locul secund în campionat.

Deşi a prins într-un final cupele europene, şefii din Bănie au fost dezamăgiţi de rezultatele Universităţii Craiova, motiv pentru care au decis să îl înlocuiască pe Laurenţiu Reghecampf.

Conform Prosport, Mihai Rotaru are să se întâlnească cu tehnicianul echipei sale pentru a stabili termenii despărţirii, în speranţa că nu va fi nevoit să îi plătească clauza de reziliere de 300.000 de euro.

Patronul Universităţii Craiova ar ştii deja şi cine are să îi ia locul lui Reghecampf. Sursa citată susţine că Rotaru ar fi ajuns deja la un acord cu Mirel Rădoi.

Se zvoneşte de luni bune că fostul selecţioner are să ajungă în Bănie, iar, odată cu anunţul că îşi doreşte să revină pe banca tehnică, este oportunitatea perfectă pentru a prelua unul dintre granzii Ligii 1.

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare