Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf, “pe făraş” la Universitatea Craiova! Sorin Cârţu: ”Nu are de ce să se supere pe noi”

Laurenţiu Reghecampf, “pe făraş” la Universitatea Craiova! Sorin Cârţu: ”Nu are de ce să se supere pe noi”
Comentarii

Situaţia antrenorului Laurenţiu Reghecampf (46 de ani) la Universitatea Craiova este incertă, în condiţiile în care “alb-albaştrii” au avut un sezon sub aşteptări.

Laurenţiu Reghecampf, “pe făraş” la Universitatea Craiova! Sorin Cârţu: ”Nu are de ce să se supere pe noi” 

La finalul unui nou sezon ratat complet de olteni, care au reuşit doar calificarea în preliminariile Conference League, anumiţi jucători, dar şi antrenorul plătesc. 

Primele bănuieli la Universitatea Craiova au apărut după declaraţiile lui Sorin Cârţu, care deşi doreau să menţină suspansul, de fapt, confirmau plecarea antrenorului din Bănie. 

Sorin Cârţu a vorbit despre demiterea lui Reghecampf şi a afirmat că, din punctul său de vedere, negocierile pentru ruperea înţelegerii sunt întemeiate. 

"Ce-am declarat? Am spus că e antrenor sub contract şi vedem cine se va prezenta luni. Nu e niciun suspans, sunt nişte discuţii între el şi domnul Rotaru, nu le ascunde nimeni. Atât.

El n-are de ce să se supere pe mine, n-are voie să se supere pe noi, pentru că, dacă sunt nişte discuţii între el şi domnul Rotaru, sunt pe nişte motive întemeiate", a declarat Cârţu, sâmbătă seară.

Reghecampf, aproape plecat de la Craiova. Vine Mirel Rădoi?

Dacă Reghecampf îşi va încheia contractul cu oltenii, Mihai Rotaru trebuie să caute un nou antrenor şi prima variantă ar fi chiar Mirel Rădoi, fostul selecţioner.

Se pare că varianta Mirel Rădoi ar fi pe placul lui Rotaru, iar Ovidiu Burcă consideră că fostul selecţioner s-ar potrivi perfect în Bănie. 

”Rădoi este un antrenor care are o experienţă foarte mare, deşi este foarte tânăr. A antrenat la cel mai înalt nivel, totuşi, cred eu că prea repede.

Faptul că nu a reuşit la naţionala mare a fost un moment complicat pentru el, care l-a oprit din evoluţia lui. Şi mie îmi place Rădoi, ţinând cont şi de specificul din Oltenia, Mirel Rădoi este un antrenor care s-ar potrivi la Universitatea Craiova”, a declarat Ovidiu Burcă la Oltenia TV.

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampfuniversitatea craiovasorin cârţu 

viewscnt
Articole similare