Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de la AC Milan care se autopropune la naţionala României: ”Sunt pregătit”

Fotbalistul de la AC Milan care se autopropune la naţionala României: ”Sunt pregătit”galerie foto

Echipa națională

Comentarii

Vlad Chiricheş a fost făcut praf în urma umilinţei cu Muntenegru, partidă în care s-a făcut de râs cu două gafe incredibile. Vechea gardă ajunge aproape de punctul retragerii, dar Edi Iordănescu ar putea avea deja un înlocuitor pentru căpitanul său, un fotbalist de la AC Milan.

Echipa naţională traversează una dintre cele mai modeste perioade din istoria sa, cu unul dintre cele mai modeste loturi văzute de-a lungul timpului la Mogoşoaia.

În prezent, România este clasată pe locul al 48-lea în clasamentul FIFA, în spatele selecţionatelor din ţări precum Slovacia, Australia, Tunisia sau Costa Rica.

Dacă ultimele generaţii nu au fost cele mai valoroase, din 2019 se tot anunţă viitoarele staruri ale echipei naţionale, graţie performanţelor reuşite de echipele de tineret.

În ultimii ani, selecţionatele U21 şi U19 ale României au reuşit să prindă turnee finale şi să învingă adversari mult mai bine cotaţi, însă jucătorii care au făcut pasul la naţionala mare nu au dat randamentul dorit.

Însă, România are o nouă speranţă, un fundaş central, legitimat la AC Milan, care este convins că poate face deja pasul la naţionala mare.

Fotbalistul de la AC Milan care se autopropune la naţionala României

Andrei Coubiş are 18 ani şi evoluează pe postul de stopper pentru echipa Primavera a campioanei Italiei, iar prestaţiile reuşite în Cizmă l-au adus în atenţia echipei naţionale.

Coubiş a fost conovcat la naţionala U20, dar în prezent se află la naţionala U19, alături de Rareş Ilie, care se pregăteşte pentru Campionatul European, care va avea loc în această vară.

Fundaşul de 18 ani a vorbit despre învăţămintele trase în Italia şi a afirmat că se simte pregătit pentru echipa naţională mare, dar că nu se grăbeşte să facă pasul încă.

Fotbalul în Italia este foarte fizic, asta am învăţat, şi multă tactică. Eu zic că da, sunt pregătit (n.r. pentru naţionala mare), dar o să am timp şi eu, şi ceilalţi de la echipa mare să mă vizioneze şi o să am timp să ajung.

Da, da, mă antrenez cu ei (n.r. jucătorii de la prima echipă a lui AC Milan) în fiecare săptămână. Da, da, te ajută ei, foarte buni colegi, te ajută. Te ajută pentru că eşti mai mic”, a declarat Andrei Coubiş.

În februarie, internaţionalul român de tineret au semnat o prelungire de contract cu AC Milan, care îl va păstra la club până în 2024.

Afla mai multe despre: andrei coubiş 

viewscnt
Articole similare