Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, mesaj clar după penalty-ul ratat de George Puşcaş: ”A bătut execrabil. Ar fi bine să nu mai bată în viaţa lui” | EXCLUSIV

Mihai Stoica, mesaj clar după penalty-ul ratat de George Puşcaş: ”A bătut execrabil. Ar fi bine să nu mai bată în viaţa lui” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Mihai Stoica a comentat prestaţia lui George Puşcaş din meciul României cu Finlanda, iar penalty-ul ratat a fost în centrul analizei expertului Orange Sport.

România a reuşit, în sfârşit, prima victorie în această ediţie a Ligii Naţiunilor. Selecţionata tricoloră a învins-o pe Finlanda, scor 1-0, după un meci cu multe faze de poartă de ambele părţi.

De asemenea, meciul din Giuleşti a consemnat şi prima victorie din mandatul lui Edi Iordănescu pe banca echipei naţionale. Aceasta a fost reuşită în al cincilea meci.

George Puşcaş a fost unul dintre cei mai implicaţi jucători ai României. Atacantul de 26 de ani a fost în mijlocul celor mai importante faze ale jocului.

Vârful tricolorilor a ratat un penalty, în minutul 16. A executat foarte slab de la punctul cu var, perminţându-i portarului advers să respingă mingea.

Totuşi, în minutul 30, Puşcaş a reuşit să se revanşeze, prin contribuţia decisivă pe care a avut-o la golul victoriei, semnat de Bancu. Atacantul s-a demarcat în banda dreaptă şi a trimis mingea ideal pentru lovitura de cap a fundaşului de la Craiova.

În repriza secundă, vârful naţionalei s-a remarcat prin alte două situaţii foarte bune de a marca, dar fără succes.

Mihai Stoica a analizat evoluţia lui George Puşcaş, afirmând că acesta nu mai trebuie să bată vreodată un penalty, dar a evidenţiat şi o calitate a atacantului care impresiona, la un moment dat, la România U21. 

”La el e de remarcat efortul pe care îl depune la fiecare meci. E un jucător împotriva căruia îţi e greu să joci pentru că e puternic şi intră în contacte, caută contactele, niciodată nu le evită.

Sunt şi atacanţi care evită contactele, care sunt mai şmecheri şi poate marchează mai mult. Dacă nu faci echipă de luptă, n-ai nicio şansă. 

(n.r. despre penalty-ul ratat) A bătut execrabil. Cred că ar fi bine să nu mai bată în viaţa lui. 

Nimeni nu concepe că dacă ai bătut Finlanda să nu baţi şi Muntenegru. Trebuie să îţi iei revanşa. A fost un meci execrabil, recunoscut de toată lumea, inclusiv de selecţioner”, a declarat Stoica, la Orange Sport. 

Pentru România urmează partida de acasă cu Muntenegru, care se va disputa, marţi, 14 iunie, de la ora 21.45, pe stadionul Giuleşti. În aceeaşi etapă, Bosnia va întâlni Finlanda.

Afla mai multe despre: mihai stoicaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare