Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”De ce trebuie să bată Puşcaş penalty-urile?” Sorin Cârţu după România - Finlanda + L-a felicitat pe Nicuşor Bancu pentru golul victoriei

”De ce trebuie să bată Puşcaş penalty-urile?” Sorin Cârţu după România - Finlanda + L-a felicitat pe Nicuşor Bancu pentru golul victoriei

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României a câştigat meciul cu Finlanda, scor 1-0, după un gol marcat de Bancu.

”De ce trebuie să bată Puşcaş penalty-urile?” Sorin Cârţu după România - Finlanda + L-a felicitat pe Nicuşor Bancu pentru golul victoriei 

România a învins, sâmbătă seară, pe stadionul Giuleşti, cu scorul de 1-0 (1-0), selecţionata Finlandei, în etapa a treia a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Acest succes vine după două înfrângeri în primele etape.

Golul a fost marcat de Bancu, în minutul 30.

Puşcaş a ratat în minutul 16 un penalty acordat pentru un fault în careu, după consultarea VAR.

Sorin Cârţu a fost la meci, în Giuleşti, şi l-a felicitat pe Nicuşor Bancu, jucătorul Craiovei, pentru golul victoriei. De asemenea, Cârţu a comentat şi ratarea penalty-ului din minutul 16.

”Mi s-a părut un meci frumos şi e bine că s-a terminat cu 3 puncte pentru noi. Îl felicit pe Nicuşor că a marcat, dar sigur victoria nu e doar a unui jucător, e a echipei. Până la urmă au arătat că şi-au dorit mult victoria, s-a văzut în comportamentul din teren, au muncit pentru fiecare minge. Ca în orice partidă au fost şi nereuşite, a fost şi sansă şi neşansă având în vedere că  s-a ratat acel penalty. Apoi au fost ocazii bune, trebuie să recunoaştem că şi ei au avut ocazii bune, dar până la urmă poate aşa a fost scris să câştigăm noi azi. Merităm, cred a fost victorie meritată!

E nah, penalty, nu ştiu de ce ratăm... Poate întrebi de ce trebuie să bată Puşcas penalty, pentru că ar fi... nu ştiu, în sfârşit, eu am văzut aşa mişcările când a pus mâna pe minge, am văzut cum i-a transmis că el trebuie să bată, probabil că s-au înţeles, aşa s-au înţeles la pregătire, aşa că ce să mai.

În general antrenorul e contestat dacă nu sunt rezutate, dar până la urma uşor uşor poate o să se lege. Sigur că era bine partidele respective să se fi terminat egal,  să nu fi pierdut. Eu întotdeauna sunt pentru principiul ăsta”, a declarat Sorin Cârţu după meciul cu Finlandia. 

În primele două etape, România a fost învinsă cu 2-0 de Muntenegru şi cu 1-0 de Bosnia-Herţegovina. Tricolorii au disputat în deplasare ambele meciuri.

 

Pentru România urmează, marţi, partida de acasă cu Muntenegru, care se va duspita de la ora 21:45, pe stadionul Giuleşti. În aceeaşi etapă, Bosnia va întâlni Finlanda.

 

Clasamentul grupei: 1. Bosnia – 5 puncte, 2. Finlanda – 4 puncte, 3. Muntenegru – 4 puncte, 4. România – 3 puncte.

Afla mai multe despre: sorin cârţunaţională românieigeorge puşcaş 

viewscnt
Articole similare